رئیس سازمان امنیت آلمان با راست‌گرایان “دیدارهای دوستانه” داشت

روزنامه “هندلزبلات” برای نخستین بار افشا کرد که ماسن، رئیس سازمان امنیت داخلی آلمان، به حزب راست‌گرای “آلترناتیو برای آلمان” “علاقه” داشته و به این حزب توصیه‌هایی کرده تا تحت کنترل سازمان امنیت آلمان قرار نگیرد.
 
“اشپیگل آنلاین” روز سه‌شنبه ۱۱ سپتامبر به نقل از الکساندر گاولند، رئیس حزب “آلترناتیو برای آلمان”، نوشت که او تائید کرده که تا به حال سه بار با ماسن دیدار کرده است.رادیو آلمان:رئیس سازمان امنیت آلمان با راست‌گرایان دیدارهای دوستانه داشت.
****
رسانه های آلمانی روز سه‌شنبه ۱۱ سپتامبر گزارش دادند،هانس گئورگ ماسن رئیس سازمان امنیت داخلی آلمان اظهارات پیشین خود درباره ویدیوی حمله به خارجی‌ها در کمنیتس را “اصلاح” کرده.برخی اخبار در این مورد و یک نکته
هانس گئورگ ماسن رئیس سازمان امنیت داخلی آلمان اظهارات پیشین خود درباره ویدیوی حمله به خارجی‌ها در کمنیتس را “اصلاح” کرده و گفت که این ویدیو واقعی است. رسانه‌های آلمان نوشتند که او با رهبران حزبی راست‌گرا سه بار ملاقات دوستانه داشته است.
اینها برخی اخبار در رابطه با اظهارات رئیس سازمان امنتی آلمان و رابطه و دوستی اش با احزاب دست راستی می باشد روز سه شنبه 11 سپتامبر مخابره شده است.
لازم به توضیح است وی قبلا ادعا کرده بود که فیلم اذیت وآزاد مهاجرین دوهفته پیش در شهر کمنتس آلمان جعلی می باشد. به دنبال اعتراضات گسترده بر علیه سخنان وی، افشاگریهای سازماندهندگان اعتراضات علیه تحرکات راسیستی و فاشیستی در شهر کمنتس، افشاگری مدیای اجتماعی و فشار های برخی احزاب دولتی و اپوریسیون، وی سخنان قبلی اش را “اصلا ح” کرده و گفته است که :”که او دیگر درباره اصالت ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده تردیدی ندارد و اظهارات او را اشتباه فهمیده‌اند.”
در عین حال همزمان بر خی رسانه ها از دیدارو “روابط دوستانه” رئیس سازمان امنیت آلمان احزاب دست راستی از جمله “آلترناتیو برای آلمان” خبر داده اند.
عقب نشینی تاکتیکی وی برای ماندن در پست ریاست سازمان امنیت آلمان، تغییری در نطرات راستگرانه وی نمی دهد. وی کماکان در کمپ حامیان جریانات دست راستی قرار میگیرد.روزنه
************************
گزارش رادیو آلمان در این مورد

هانس گئورگ ماسن، رئيس سازمان امنیت داخلی آلمان (اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی)، درباره اصالت ویدیوهایی که تعقیب خارجیان را در حاشیه تظاهرات راست‌گرایان افراطی در شهر کمنیتس نشان می‌دهند تردید نشان داده بود. حالا او به دنبال اعتراض سیاستمداران و افشاگری رسانه‌های آلمان اظهارات خود را در گزارشی که برای وزیر کشور و صدراعظم آلمان فرستاده، اصلاح کرده است.

 

در این گزارش که روز دوشنبه ۱۰ سپتامبر (۱۹ شهریور) نوشته شده آمده است که او دیگر درباره اصالت ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده تردیدی ندارد و اظهارات او را اشتباه فهمیده‌اند.

ماجرای ماسن از کجا آغاز شد

ماسن روز جمعه هفتم سپتامبر به روزنامه “بیلد” گفته بود مدرکی مبنی بر اصالت فیلمی که از تعقیب خارجیان و هجوم به آنان در نزدیکی یکی از میدان‌های شهر کمنیتس در اینترنت انتشار یافته به دست نیامده است. این مقام امنیتی گفته بود که تاکنون اطلاعاتی در اختیار ماموران امنیتی قرار نگرفته که وقوع این اقدام به وسیله راست‌گرایان را اثبات کند.

ولی اظهارات ماسن بر خلاف گفته‌های آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، بود که از تعقیب و آزار خارجیان و مهاجران صحبت کرده بود.

آندرئا ناهلس، رهبر حزب سوسیال دموکرات، از ماسن خواست، دلایل اظهاراتش در روزنامه “بیلد” را به نمایندگان پارلمان ارائه کند.

اما هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان، از ماسن حمایت کرده و گفته است که او برای بررسی گزارش ماسن نیازی به شتاب نمی‌بیند.

شماری از گروه‌های افراطی و راست‌گرا، از جمله اعضای جنبش بیگانه‌ستیز “پگیدا” و حزب پوپولیست “آلترناتیو برای آلمان” (AFD) به بهانه حادثه کمنیتس کارزار تبلیغاتی گسترده‌ای را علیه مهاجران و پناهجویان به راه انداخته و در کمنیتس حرکت‌هایی اعتراضی را سازماندهی کردند.

اتهام “سمپاتی” ماسن به راست‌گرایان

روزنامه “هندلزبلات” برای نخستین بار افشا کرد که ماسن، رئیس سازمان امنیت داخلی آلمان، به حزب راست‌گرای “آلترناتیو برای آلمان” “علاقه” داشته و به این حزب توصیه‌هایی کرده تا تحت کنترل سازمان امنیت آلمان قرار نگیرد.

“اشپیگل آنلاین” روز سه‌شنبه ۱۱ سپتامبر به نقل از الکساندر گاولند، رئیس حزب “آلترناتیو برای آلمان”، نوشت که او تائید کرده که تا به حال سه بار با ماسن دیدار کرده است.

گاولند گفته است که ماسن هیچ توصیه‌ای برای چگونگی خروج حزبش از کنترل سازمان امنیت داخلی آلمان نکرده اما از او خواسته اگر مشکلی داشت به او مراجعه کند. گاولند در دیدار دوم با ماسن گفته است که نگران تأثیر روسیه بر یکی از کارمندان حزبش در پارلمان این کشور است. به نوشته “اشپیگل آنلاین” صحبت بر سر هاینریش گروت، شهروند آلمانی روس‌تبار است. ماسن برای دادن اطلاعات در این باره برای سومین بار با گاولند تماس گرفته است.

اما رسانه‌ها و سیاستمداران آلمانی درباره این ملاقات دوستانه و توصیه‌ها و سفارش‌هایی که رئیس سازمان امنیت داخلی آلمان به سران حزب راست‌گرا کرده ابراز نگرانی می‌کنند. به نوشته “اشپیگل آنلاین” دیدار ماسن را کسانی که از این حزب خارج شده‌اند افشا کرده‌اند و این ملاقات‌ها به صورت شفاف در میان افکار عمومی مطرح نبوده است.

طبق نوشته “اشپیگل آنلاین” فرانسیسکا شرایبر که از رهبری حزب راستگرای “آلترناتیو برای آلمان” خارج شده افشا کرده است که ماسن در دیدار با رهبران حزب راست‌گرا توصیه‌هایی کرده که چگونه این حزب تحت کنترل سازمان امنیت آلمان قرار نگیرد.

برخی از سیاستمداران آلمان خواستار کناره‌گیری رئيس سازمان امنیت داخلی آلمان شده‌اند. او را می‌توان به دستور هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان، نیز از کار برکنار کرد. زهوفر رهبر حزب سوسیال مسیحی آلمان است که در ائتلاف دولت آلمان شرکت دارد و حزب حاکم در ایالت بایرن نیز هست.

قرار است به زودی در این ایالت انتخابات پارلمانی برگزار شود. اما به نوشته “هندلزبلات” زهوفر قصد ندارد در آستانه انتخابات ماسن را برکنار کند.

اینرا هم بخوانید

تقویت بودجه دفاعی و”رصد کاستی‌های احتمالی بودجه‌ای جنگ” در کمیسیون بودجه مجلس. آغاز بازسازی به شیوه رژیم

مهرداد گودروزند چگینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت و گو با خبرنگار …