رضا پهلوی همچنان سرگردان است – بابک یزدی

مندرج در ژورنال شماره ۹۶۸ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

رضا پهلوی را در سال‌های اخیر خود و حواریونش می‌خواستند به‌عنوان رهبر و شاه آینده در صحنه سیاسی قالب کنند. اما رفتار اوباش و چماق‌داران طرف‌دارش در شهرها و کشورهای مختلف با معترضین علیه جمهوری اسلامی، توهین، تعرض فیزیکی، تعرض جنسی، فحاشی، مرگ بر این‌وآن گفتن‌ها و تلاش برای برهم‌زدن آکسیون‌ها و تظاهرات علیه جمهوری اسلامی و سکوت معنادار خود رضا پهلوی در قبال چماق‌داران سلطنت‌طلب، هر روز موقعیتش را بدتر از پیش کرده است.

اخیراً رضا پهلوی هوای “پدر ملت” شدن کرده است و برای جدیت دادن به ژست “پدرانه” از هوادارانش خواسته به‌جای شعار “کینگ رضا پهلوی” بگویند “رضا رضا پهلوی”! رضا پهلوی هنوز در باره عربده “خدای هر ایرانی، کینگ رضا پهلوی” توسط هوادارانش در مونیخ نظر نداده است. شاید این بار بین “پدر ملت” و “خدای ملت” سرگردان است! اما تردید نیست که نعره “خدای هر ایرانی… ” مورد تمسخر جوانانی است که در ایران خود خدا را مسخره می‌کنند. بهر حال توخالی بودن ژست متحدکننده بودن رضا پهلوی هر روز بیشتر برملا می‌شود.

رضا پهلوی و طرف‌دارانش تا قبل از انقلاب زن زندگی آزادی در ۱۴۰۳ از واژه انقلاب کهیر می‌زدند، اما با کلکی “شاهانه” همانطور که خمینی “خدعه” کرد، این‌ها هم یک‌شبه ظاهراً انقلابی شدند و تقلا کردند که انقلاب “زن زندگی آزادی” را با عنوان انقلاب “ملی” و تکرار شعار “مرد میهن آبادی” تخریب کنند و صدالبته آب در هاون کوبیدند.

دنیا عوض شده است. دیگر در ماه بردن خمینی توسط بی‌بی‌سی ممکن نیست. ادای پدر تاج‌دار در آوردن برای این مردم زیادی مسخره است.

اینرا هم بخوانید

مجلس و گرانی دلار، مردم پاسخ می‌خواهند – نسان نودینیان

مندرج در ژورنال شماره ۹۶۷ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده …