ایسنا،زلزله نسبتا ۵.۲ ریشتری شدیدی مناطقی از استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.وحید محمدی تبار، مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد گفته است:این زلزله خسارت زیادی به ابنیه، راهها و ساختمان های مسکونی شهری و روستایی وارد کرده و ترک خوردگی و ریزش سقف و دیوار منازل مسکونی را در پی داشت.
https://media.mehrnews.com/d/2020/05/24/0/3460501.mp4
سید امان الله جهانبین، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفته است: تاکنون تنها ترک خوردگی ساختمان گزارش شده است.
محسن جلیل، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در جدیدترین اظهارنظر درباره زلزله استان به ایسنا گفت: 16 مورد مراجعه حضوری به بیمارستانهای گچساران داشته ایم که بیشترین مراجعه به علت فرار ناشی از وقوع زلزله بوده و تنها یک مورد شکستگی دست رخ داده است که اقدامات درمانی برای آن انجام شد.


روزنه rowzane خبری – تحلیلی