WHO: کمبود لوازم حفاظتی در برابر کرونا در ایران

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید کشورهای جهان در حال حاضر با کمبود ماسک و دیگر لوازم بهداشتی حفاظتی در مقابل ویروس کرونا مواجه هستند و این کمبود در ایران بسیار بیشتر است.

تدروس ادهانون، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، روز سه‌شنبه ۱۳ اسفند گفت: «ما نمی‌توانیم بدون محافظت از کارمندان حوزه بهداشت، ویروس کرونا را مهار کنیم».

او افزود: تولیدات به سرعت جذب بازار می‌شوند و قیمت ماسک شش برابر شده و قیمت دستگاه‌های تنفسی سه برابر و قیمت روپوش‌های پزشکی دو برابر شده است.

آقای ادهانون می‌گوید تولید اقلام پزشکی محافظت از ویروس کرونا باید ۴۰ درصد افزایش یابد و از دولت‌ها خواسته شده که مشوق‌هایی برای تولیدکننده‌های این لوازم ارائه دهند.

او همچنین به وضعیت ایران اشاره کرد و گفت شمار مبتلایان به کرونا در ایران مانند کره جنوبی در حال افزایش است و وضعیت به‌جای بهتر شدن، رو به وخامت می‌رود.رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

فاکس‌نیوز: وضعیت سپاه پس از تحمل شکست‌های بزرگ، بحرانی است

فاکس‌نیوز با انتشار گزارشی درباره وضعیت کنونی سپاه پاسداران پس از حملات سهمگین و مرگبار …