سازمان ملل: طالبان افغانستانی‌های بازگشته از ایران و پاکستان را تهدید و شکنجه کرده است

دفتر سازمان ملل در افغانستان روز پنجشنبه دوم مرداد اعلام کرد طالبان افغانستانی‌هایی را که از ایران و پاکستان به زور به کشورشان بازگردانده شده‌اند به دلیل هویت یا سابقهٔ شخصی‌شان شکنجه و تهدید کرده‌ است. گروه‌های حقوق بشری و سازمان ملل بارها هشدار داده‌اند که برخی از کسانی که برمی‌گردند به خاطر جنسیت، ارتباط با دولت قبلی مورد حمایت غرب یا حرفه‌شان در معرض خطر آزار و اذیت قرار دارند.

این دفتر در گزارش خود اعلام کرد که برخی افراد با نقض جدی حقوق بشر روبرو شده‌اند، و برخی هم مخفی شده یا از ترس تلافی طالبان نقل مکان کرده‌اند.بر اساس این گزارش، موارد نقض حقوق بشر شامل شکنجه، بدرفتاری، بازداشت‌های خودسرانه و تهدیدات امنیتی فردی از سوی طالبان است.

ولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، در این زمینه گفت هیچ‌کس نباید به کشوری بازگردانده شود که در معرض خطر آزار و اذیت بر اساس هویت یا سابقه شخصی‌اش قرار دارد.او افزود این موضوع برای زنان و دختران افغان حتی حادتر است، که هدف مجموعه‌ای از اقدامات قرار گرفته‌اند «که به خاطر جنسیت‌شان نوعی آزار محسوب می‌شود».برگرفته از رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

در اثر انفجار در پالایشگاه آبادان ۳ نفر کشته شده اند

رسانه های حکومتی در خوزستان روز جمعه سوم مرداد اعلام کردند بر اثر انفجار و …