سازمان ملل و آلمان خواستار تحقیقات درباره حملات با گاز سمی به مدارس ایران شدند

سازمان ملل متحد از درخواست دیپلمات ارشد آلمان برای انجام تحقیقات شفاف پیرامون حملات با گاز سمی به مدارس دخترانه در ایران حمایت کرد.

آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان، در شبکه اجتماعی توییتر نوشت: «گزارش‌ها درباره مسمومیت دانش‌آموزان دختر در ایران تکان‌دهنده است. دختران باید بتوانند بدون ترس و وحشت به مدرسه بروند، خواه در تهران و خواه در اردبیل. این حق انسانی آنهاست.» وی تاکید کرد که تمام گزارش‌ها و موارد این مسمومیت‌ها در ایران باید مشمول تحقیقات کامل شوند.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو نیز روز جمعه نسبت به گزارش‌ها درباره حملات با گاز سمی به مدارس در ایران ابراز نگرانی کرد.راوینا شمدسانی، سخنگوی این نهاد، به خبرنگاران گفت: «ما در رابطه با این اتهامات که دختران به طور عمدی هدف یکسری حملات مرموزی قرار می‌گیرند، به شدت نگران هستیم.»

دفتر حقوق بشر سازمان ملل خواستار آن شد که تمام تحقیقات در رابطه با این پرونده شفاف باشد و نتایج آن برای عموم مردم منتشر شود و عاملان حملات به دست عدالت سپرده شوند.

در این حال مارگارت هریس، سخنگوی سازمان بهداشت جهانی، گفت که این نهاد با مقامات بهداشت و درمان ایران و متخصصان پزشکی این کشور در ارتباط است و از آنها خواسته که برای پی بردن به چگونگی این رخداد و فراهم آوردن مستندات دقیق‌تر از هر ابزار ممکن استفاده کنند.رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

سازمان ملل ۶۱۳ مورد مرگ هنگام توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه در بازه زمانی ۲۷ مه تا ۲۷ ژوئن

سازمان ملل متحد اعلام کرد که در جریان توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه، ۶۱۳ …