سخنگوی موگرینی: فعلا درباره استعفای ظریف اظهارنظر نمی‌کنیم

ستعفای محمد جواد ظریف از وزارت خارجه ایران واکنش‌های متفاوتی را در صحنه بین المللی برانگیخته است.

یورونیوز:محمد جواد ظریف طرف اصلی اتحادیه اروپا در جریان مذاکرات هسته‌ای بود. مذاکراتی که با ابتکار اتحادیه اروپا بین ایران و ۵ کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل به علاوه آلمان منجر به انعقاد توافق هسته‌ای شد.

https://fa.euronews.com/2019/02/26/eu-is-not-going-to-comment-on-zarif-resignation-before-approval-of-iran-government

هرچند کمیسیون اروپا در کنفرانس روزانه واکنشی رسمی به این استعفا نشان نداد اما مایا کوسیانچیچ، سخنگوی دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پاسخ به سوال نیما قدکپور، خبرنگار یورونیوز در بروکسل که از او پرسید آیا اتحادیه اروپا درباره استعفای وزیری که نقش تعیین کننده‌ای در امضای توافق هسته ای داشته است، واکنشی نشان خواهد داد یا نه، گفت: «اتحادیه اروپا تا زمانی که استعفای محمد جواد ظریف تایید نشده باشد هیچ واکنشی نشان نخواهد داد.»

خانم کوسیانچیچ، سخنگوی اول فدریکا موگرینی به خبرنگار یورونیوز گفت: «اتحادیه اروپا قرار نیست درباره این موضوع که بیشتر داخلی است اظهارنظری بکند اما به هرترتیب به دلیل همکاری های متعددی که با وزیر خارجه ایران داشتیم همچنان نگران این استعفا هستیم.»

مایا کوسینیاچیچ دو بار در سخنان خود تاکید کرد که محمد جواد ظریف برود یا بماند سیاست های اتحادیه اروپا در ارتباط با برجام تغییر نخواهد کرد.

اینرا هم بخوانید

گزارش آژانس اتمی:جمهوری اسلامی اجازهٔ بازرسی از تأسیسات بمباران‌شده خود را نداده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید ایران به بازرسان این نهاد اجازه نداده است تا به …