شرکت‌های هواپیمایی بریتیش ایرویز پروازهای ایران را متوقف کرد

بی بی سی:شرکت هواپیمایی بریتانیایی بریتیش ایرویز و شرکت هلندی کی‌ال‌ام اعلام کرده‌اندند که پروازهای خود به ایران را متوقف خواهند کرد.

روز پنجشنبه، ١ شهریور (٢٣ اوت) شرکت بریتیش ایرویز در پاسخ به سئوال بی‌بی‌سی فارسی در مورد شایعات توقف پرواز در مسیر رفت و برگشت به ایران گفت که “از آنجا که فعالیت در مسیر لندن به تهران در حال حاضر توجیه اقتصادی ندارد ما این پروازها را به حالت تعلیق درمی‌آوریم.” در پاسخ این شرکت آمده است که آخرین پرواز از لندن به مقصد تهران روز ٢۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) و آخرین پرواز بازگشت از تهران به لندن روز ٢٣ سپتامبر انجام خواهد شد.

بریتیش ایرویز ضمن عذر‌خواهی از مسافرانی که بلیط پرواز در مسیر لندن- تهران را برای پس از این تاریخ را خریداری کرده‌اند گفته است که مذاکراتی را با سایر شرکت‌های هواپیمایی برای انتقال پرواز به این شرکت‌ها آغاز کرده است. در غیر این صورت، پول پرداختی این مسافران بازگردانده می‌شود یا به آنان امکان جلو آوردن زمان پروازشان داده می‌شود. این شرکت هواپیمایی در مورد نبود “توجیه تجاری” برای ادامه ارتباط با ایران توضیحی نداده است.

 

اینرا هم بخوانید

یک گروه از بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید گروهی از بازرسانش امروز ایران را ترک کرده‌اند و به …