ششمین روز حملات گسترده زمینی و بمباران شهر غزه توسط اسرائیل. صدها هزار نفر در حال فرارند

حملات جنایتکارانه گسترده زمینی و بمباران شهر عزه توسط اسرائیل همچنان به شدت ادامه دارد. دهها نفر کشته و صدها هزار نفر آواره شده و یا در حال فرار از این منطقه می باشند. رسانه ها خبر از بمب گذاری برای انفجار ساختمانها توسط ارتش اسرائیل و استفاده از رباتها می دهند. اسرائیل دستور تخلیه شهر و حرکت به سمت جنوب نوار غزه را داده است. کریدور امن برای فرار مردم از شهر غزه که اسرائیل مدعی شده بود، بارها بمباران شده است. در غزه هیچ جایی امن نیست. علیرغم محکومیت های جهانی و هشدارها به اسرائیل ناتانیاهو بر ادامه حملات اصرار می کند.

در تحولی دیگر دولت آمریکا قطعنامه آتش بس فوری در غره را وتو کرد. قرار است روز دوشنبه، دولت فرانسه همراه با ٩ دولت دیگر از جمله استرالیا، بلژیک، بریتانیا و کانادا به‌طور رسمی کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، در آستانه نشست سالانه این سازمان تأکید کرد که جامعه جهانی نباید از تهدیدهای اسرائیل مرعوب شود و حمایت از فلسطینیان را کاهش دهد. وی در عین حال بر راه حل دو کشور تاکید کرد.

فعالیت نهادهای امداد رسانی با ممانعت های گسترده اسرائیل مواجه شده‌ است. بیمارستانهای موقت و مراکز پزشکی که توسط این نهادها راه‌اندازی شده، در اثر بمباران‌ها از بین رفته اند.

حملات گسترده اسرائیل به شهر غزه سازماندهی یک نسل کشی تمام عیار است. هفته گذشته کمیسیون حقوق بشر اسرائیل را به نسل کشی متهم کرد. متقابلا دولت آمریکا بر حمایت از دولت نژادپرست و جنایتکار اسرائیل تاکید کرد.

اینرا هم بخوانید

دانشجویان دانشگاه الزهرا به تشدید سخت‌گیری‌ها در ورود و خروج به خوابگاه‌ها و محدودیت‌های پوششی اعتراض دارند

روزنامه هم میهن:الهه محمدی: تذکرهای مکرر درباره حجاب، تشدید سختگیری‌ها در ورود و خروج و …