شعارهای شبانه در تهران – ژورنال

نشریه ژورنال شماره ۱۰۹۶ – فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

شعار مرگ بر دیکتاتور در مترو علی آباد و خزانه تهران. چهارشنبه اول مرداد، جمعی از شهروندان معترض در ایستگاه‌های مترو علی‌آباد و خزانه تهران پس از تاخیر‌های طولانی‌مدت، با فریادهای “مرگ بر دیکتاتور” خشم خود را به حاکمیت نشان دادند.

شعارهای شبانه در تهران در پی قطعی‌های مکرر برق؛ “مرگ بر دیکتاتور”. در شامگاه سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴، هم‌زمان با تداوم قطعی‌های گسترده برق در پایتخت، شماری از شهروندان در مناطق مختلف تهران با سردادن شعارهایی نظیر “مرگ بر دیکتاتور”، اعتراض خود را به نمایش گذاشتند.

سبزوار در دو شب متوالی شاهد تظاهرات خیابانی مردم بود. این صدای غرش اعتراض مردم است که بی شک قوی‌تر و سهمگین‌تر به گوش خواهد رسید. حکومت از این وضعیت در خوف مرگ به سر می‌برد. این مردم تجربه‌های بسیار برای به میدان آمدن دارند و می‌دانند چگونه خیابان‌ها را به تسخیر خود در بیاورند.

وضعیت رژیم قرمز است. آژیر قرمز در خطر بودنش خیلی وقت است که به صدا آمده است. رهبری که از ترس سرش را هنوز نتوانسته است سر از پناهگاه بیرون بیاورد. بهانه‌های جمهوری اسلامی مبنی بر مقابله با دشمن خارجی و کشف جاسوسان دولت متخاصم و نظامی‌کردن کوچه و خیابان و محل کار و زندگی مردم راه به جایی نمی‌برد.

در یک طرف پرتگاه خوفناک فلاکت در برابر مردم قرار دارد و در طرف دیگر نیروهای آماده به شلیک جمهوری اسلامی. تنها راه برای ادامه زندگی تعرض بیشتر و هماهنگ‌تر به‌سوی رژیمی است که تنها با فلاکت و زندان و کشتار می‌تواند ادامه حیات بدهد. مردم بجای پرت شدن در دره نیستی راه مبارزه برای رسیدن به زندگی بهتر را انتخاب کرده‌اند. این نیروی میلیونی مردمی بارها از اتحاد خود شگفت‌زده شده و جهانی را مبهوت قدرتمندی و اتحاد و مبارزه خود کرده‌ است

از دریچه همین اعتراضات فعلی می‌توان بار دیگر آن روزهای پر غرور انقلاب زن زندگی آزادی را دید و با درس‌گرفتن از تجربیات گذشته با اتحادی صد برابر بیشتر این حکومت نابودگر زندگی را از میان برداشت.  مرگ بر دیکتاتور را نه‌تنها در اعتراضات شبانه و در تهران، که همچون تظاهرات خیابانی مردم سبزوار سراسری کنیم.

اینرا هم بخوانید

عوعو این فرومایگان نیز بگذرد – ژورنال

نشریه ژورنال شماره ۱۰۹۷ – فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه ابراهیم کلانتری، …