شهرداری تهران ۱۲ هزارمیلیارد تومان به سپاه داده

ایلنا ،گزارش تحقیق و تفحص شورای شهر تهران درباره قراردادهای شرکت رسا تجارت وابسته به بنیاد تعاون سپاه، شهرداری تهران در سال ۹۳، در قالب یک توافقنامه ۱۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به شرکت‌های وابسته به سپاه داده و «بعد از ۶ سال نتوانسته آن را پس بگیرد».

محمود میرلوحی، رئیس کمیته اقتصادی شورای شهر تهران، که این گزارش را در صحن شورا خواند، گفت در جریان اجرای بخشی از این قراردادها، « ۱۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد منابع شهرداری قربانی» شده است و «شهرداری ۱۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد [تومان]‌ پول داده و بعد از ۶ سال نتوانسته آن را پس بگیرد».

این بخش از مبادلات بین شهرداری و شرکت رسا تجارت به قرارداد بهار سال ۹۳ باز می‌گردد و اگر ارزش این واگذاری‌ها بر اساس میانگین قیمت دلار در سال ۹۳ یعنی ۳۲۰۰ تومان محاسبه شود، معلوم می‌شود که بیش از ۴ میلیارد دلار اموال شهرداری به سپاه پاسداران واگذار شده و تاکنون پس داده نشده است.

شرکت رسا تجارت زیر مجموعه هلدینگ یاس بود و این هلدینگ مهم‌ترین کانون فعالیت‌های اقتصادی بنیاد تعاون سپاه محسوب می‌شد. بنیاد تعاون اقتصادی سپاه از بازوهای اصلی تامین مالی نیروی قدس سپاه بوده است.

اینرا هم بخوانید

عراقچی:غنی‌سازی متوقف نمی‌شود، اما آماده مذاکره‌ایم!

عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره گفته ایت:” غنی‌سازی متوقف نمی‌شود، اما آماده مذاکره‌ایم.امکان رسیدن به یک …