صدور 100 فقره حکم برای معترضان دی‌ماه به اتهام «اقدام علیه امنیت»

میزان:اسماعیلی  رئیس کل دادگستری استان تهران در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده اغتشاشات دی ماه سال گذشته گفت: تقریباً حدود ۱۰۰ فقره کیفرخواست از ناحیه دادسرا به دادگاه‌ها واصل شده است و در مورد بخشی از آن‌ها تحت عنوان جرایم علیه امنیت در دادگاه‌های انقلاب رأی صادر شده است.

 وی در ارتباط با اخرین وضعیت پرونده اغتشاشات دی ماه سال گذشته اظهار کرد: در این زمینه پرونده‌های زیادی در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شده است که بخش عمده‌ای از آن‌ها در دادسرا رسیدگی و بعضاً با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است.

وی ادامه داد: تقریباً حدود ۱۰۰ فقره کیفرخواست از ناحیه دادسرا به دادگاه‌ها واصل شده است و در مورد بخشی از آن‌ها تحت عنوان جرایم علیه امنیت در دادگاه‌های انقلاب رأی صادر شده است.خشی دیگر از این پرونده‌ها در نوبت رسیدگی قرار دارند و بخشی دیگر نیز به منظور رسیدگی در دادگاه‎های کیفری ۲ تعیین وقت شده است.

اینرا هم بخوانید

تازه ترین اخبار از فاجعه انفجار در بندر رجایی:۷۰ کشته،۱۲۴۱مصدوم و۲۲مفقود. اعتراض و ابراز همدردی مردم با جانباختگان

خبرهای روز سه شنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٤ ابراز همدردی کامیونداران و مردم با جانباختگان بندر …