طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح در کمیسیون امنیت ملی مجلس تصویب شد. بودجه ٥ میلیارد دلاری

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح رژیم در این کمیسیون خبر داده است. اختصای میلیاردها دلار برای این موضوع در دستور مجلس است. برخی مفاد این طرح برگرفته از سایت مجلس

طبق این طرح، سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت مکلف می‌شوند صددرصد بودجه سال ۱۴۰۴ مربوط به تقویت بنیه دفاعی نیرو‌های مسلح و همچنین بخش باقی‌مانده بودجه تأمین‌نشده سال ۱۴۰۳ را پرداخت کنند. همچنین سازمان برنامه و بودجه مکلف شد صددرصد سهم سالانه مصوبات شورای عالی امنیت ملی مربوط به منابع تقویت بنیه دفاعی را از محل صرفه‌جویی در هزینه‌های بودجه عمومی کشور یا از محل واگذاری سهم فروش نفت پرداخت کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به بند‌های دیگر این طرح، تصریح کرد: بانک مرکزی نیز مکلف می‌شود در سقف ۲ میلیارد یورو از منابع مسدودی یا سایر منابع ارزی خارج از کشور را به صورت تسهیلات با نرخ صفر درصد با تضمین بازپرداخت توسط سازمان برنامه و بودجه یا با اذن رهبری از منابع صندوق توسعه ملی جهت اجرای طرح‌های اضطراری دفاعی در اختیار ستاد کل نیرو‌های مسلح قرار دهد.

سازمان برنامه و بودجه با همکاری بانک مرکزی و وزارت اقتصاد مکلف می‌شود معادل ۲ میلیارد یورو برای خرید خارجی اقلام عمده دفاعی با هماهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح، در اختیار وزارت دفاع قرار دهند. همچنین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت نیز مجاز می‌شوند به‌منظور پشتیبانی امور دفاعی، مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در قالب تخصیص نفت به ستاد کل نیرو‌های مسلح واگذار کنند.

 همچنین سالانه ۳۰ درصد از منابع حاصل از درآمد استفاده از دالان‌های هوایی کشور یا ترانزیت هوایی به ارتش جمهوری اسلامی ایران اختصاص یابد تا برای تقویت سامانه‌های پدافند هوایی شود.

اینرا هم بخوانید

حماس مدعی شد مقامهای ارشدش در حمله اسرائیل در قطر کشته نشده اند. واکنش ها

در تازه ترین خبر گروه تروریستی حماس مدعی شده تلاش برای ترور رهبرانش «شکست‌خورده» و …