عراق، قتل فعالان سیاسی:افزایش فراخوان برای تحریم انتخابات

موج حملات مرگبار علیه فعالان مدنی و روزنامه‌نگاران در عراق موجب افزایش درخواست تحریم انتخابات پیش‌روی مجلس در این کشور شده است.فعالان مدنی عراقی، هم‌چنین خواستار برگزاری تظاهرات در روز سه‌شنبه در بغداد، پایتخت این کشور شدند.آنها می‌گویند که عاملان قتل فعالان مدنی توسط نیروهای امنیتی شناخته شده‌اند، اما به دلیل ارتباط با ایران تاکنون دستگیر نشده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه در روز دوشنبه، ۳ خرداد، از زمان آغاز جنبش اعتراضی علیه «فساد و بی‌کفایتی» دولت عراق که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده، در این کشور بیش از ۷۰ فعال مدنی و سیاسی هدف سوءقصد و آدم‌ربایی بوده‌اند.

ایهاب الوزنی، سال‌ها گروه‌های مسلح عراقی و نفوذ بیش از حد ایران در این کشور را مورد انتقاد قرار داده بود.از زمان مرگ الوزنی تاکنون، ۱۷ گروه به فراخوان تحریم انتخابات در عراق پیوسته‌اند.این گروه‌ها در بیانیه مشترکی در هفته گذشته اعلام کردند که تا زمانی‌ که اسلحه آزادانه در دسترس باشد و کشتار ادامه یابد، قاطعانه با برگزاری انتخابات مخالف هستند.از رادیوفردا

اینرا هم بخوانید

بی‌خبری از وضعیت برخی زندانیان اوین و دستگیرشدگان اخیر، وضعیت اسف‌بار زندان قرچک

هشتگ «زندانی ما کجاست» نسبت به تداوم بی‌خبری از وضعیت چندین زندانی که در بندهای …