عفو بین‌الملل قتل علیرضا فاضلی منفرد در اهواز را محکوم کرد

عفو بین الملل قتل علیرضا فاضلی منفرد، جوان ۲۰ ساله در ایران را محکوم کرد و خواهان برقراری عدالت و حفظ شان علیرضا و سایر اعضای اقلیت‌های جنسی در ایران شد.

https://twitter.com/i/status/1392815151016030208

عفو بین الملل می‌گوید که علیرضا فاضلی به خاطر انتخاب جنسیت خود و بیان گرایش جنسی خود به قتل رسیده است.این سازمان مدافع حقوق بشر می‌گوید “هیچکس نباید به این دلیل جانش را از دست بدهد.”

علی فاضلی منفرد معروف به علیرضا، همجنسگرای ۲۰ ساله، ساکن محله مسیر تصفیه شکر اهواز ، روز سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط چند تن از مردان خانواده‌اش به منطقه ‌برومی در اهواز برده شد و در روز چهارشنبه جسد او یافت می‌شود.

فایل‌هایی از علی فاضلی‌منفرد به دست بی‌بی‌سی رسیده که در آن می‌گوید جانش “از سوی خانوا‌ده تهدید می‌شود”. او در این‌ فایل‌ها می‌گوید می‌خواهد برای زندگی به ترکیه و سپس به یک کشور اروپایی برود.

اینرا هم بخوانید

مردم روستاهای اطراف معدن طلای «اندریان» در اعتراض به فعالیتهای مخرب این معدن جاده را بستند

روز چهارشنبه ١٩ شهریور مردم روستاهای اطراف معدن طلای «اندریان» در شهرستان ورزقان در اعتراض …