فرانسه،تظاهرات گسترده مخالفان اصلاح قانون بازنشستگی

هیات وزیران فرانسه روز جمعه در حالی لایحه اصلاح قانون بازنشستگی را بررسی می کند که مخالفان این لایحه در جریان هفتمین روز اعتصاب و اعتراض سراسری در شهرهای مختلف این کشور تظاهرات کردند.مخالفان اصلاح نظام بازنشستگی فرانسه از هم اکنون اعلام کرده اند که روز ۲۹ ژانویه (۹ بهمن) بار دیگر تظاهرات خواهند کرد.

روز جمعه مصادف با پنجاه و یکمین روز اعتصاب معترضان به اصلاح قانون بازنشستگی است. فیلیپ مارتینز، دبیرکل اتحادیه کنفدراسیون عمومی کار (سه ژه ته)(CGT) در مورد ادامه اعتراض ها گفت: «دولت لجاجت می کند، باید اعمال فشار بر دولت را ادامه داد.

مخالفان اصلاح قانون بازنشستگی اعتراض های خود را از روز پنجم دسامبر (۱۴ آذر) آغاز کردند. برج رج ایفل روز جمعه به دلیل اعتصاب بخشی از کارکنان تعطیل است. سازمان حمل و نقل پاریس و حومه نیز اعلام کرده است که وضعیت تنها سه خط متروی این شهر روز جمعه عادی خواهد بود. در حالی که موج اعتراض و اعتصاب در مقایسه با جنبش‌های اعتراضی گذشته به شکلی بی سابقه طولانی شده است، نتیجه یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که ۷۰ درصد فرانسوی ها از ادامه اعتراض ها حمایت می کنند.

عدم عقب نشینی دولت امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه از طرح اصلاح قانون بازنشستگی همچنین باعث شده است که شماری از چهره‌های سیاسی این کشور دولت وی را به «خودکامگی» متهم کنند. در مقابل رئیس جمهوری فرانسه پنجشنبه شب ضمن انتقاد از این اظهارات اعلام کرد که مخالفان با «دیکتاتوری» دانستن دولت او قصد دارند اقدامات خشونت آمیز را «توجیه» کنند.پیش بینی می شود که لایحه اصلاح قانون بازنشستگی فرانسه از روز ۱۷ فوریه (۲۸ بهمن) در مجلس ملی این کشور به بحث گذاشته شود. این در حالی است که اولین رای گیری درباره این لایحه احتمالا اوایل ماه مارس انجام خواهد شد. یورونیوز

اینرا هم بخوانید

۱۳۶ هزار میلیارد تومان مالیات از محل دستمزد کارگران و کارمندان در سال گذشته. مزدبگیران دو برابر اصناف مالیات پرداخت کرده اند

آمار‌های رسمی منتشرشده توسط «خانه اقتصاد» نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۳، دولت بیش از …