قاتلان حماس در “طلوع خاورمیانه جدید” – محسن ابراهیمی

نشریه ژورنال شماره ۱۱۴۲– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، “نیروهای حماس شدت سرکوب فلسطینی‌ها را افزایش داده و دست‌کم ۳۳ نفر را به اتهام همکاری با اسرائیل اعدام کردند.” در یکی از ویدئوهای منتشر شده، مردان مسلح نقاب‌پوش حماس، هفت مرد را به میدانی در غزه می‌کشانند، مجبورشان می‌کنند زانو بزنند و با شلیک گلوله اعدام می‌کنند.

اعدام در ملأعام اولین هدیه حماس به مردم غزه در اولین صبحگاه “طلوع تاریخی خاورمیانه جدید” است که دونالد ترامپ در کنست اسرائیل خبرش را داد و در مراسم مشعشع شرم‌الشیخ سندش توسط سران دولت‌هایی امضا شد که همه‌شان به درجات مختلف در تداوم وضعیت اسارتبار مردم فلسطین نقش داشته‌اند. دولت‌هایی که یا با تمام توان زیر بغل آدمکشان دست راستی حاکم در اسرائیل را گرفته‌اند و یا در راه‌انداختن و پروار کردن حماس مستقیماً نقش ایفا کرده‌اند.

کشتاری که حماس در غزه آغاز کرده است نشان می‌دهد که “طرح صلح ترامپ” نمی‌تواند به صلح پایدار در منطقه منجر شود چرا که یک پای وضعیت نکبت‌بار حاکم بر مردم غزه، یعنی حماس همچنان در غزه می‌تواند مسلسل چرخانی کند و آدم بکشد و پای دیگر، نتانیاهو در رأس دارودسته دست راستی حاکم در اسرائیل اعلام کرد توافقی با ترامپ بر سر دولت و کشور فلسطین نداشته است.

ترامپ گفته بود جنگ پایان‌یافته و حماس می‌خواهد مشکلات را متوقف کند و فعلاً اجازه دارد نظم را حفظ کند! این البته جالب است که به نظر می‌رسد “طرح صلح ترامپ” بندهای سری هم دارد که طبق آن جایی برای اسلحه چرخانی حماس به نام “حفظ نظم” داده شده است و حماس هم دقیقاً دارد با روش حکومت اسلامی یعنی ارعاب و اعدام  “حفظ نظم” می‌کند و به شهروندان بی‌پناه غزه هم هشدار می‌دهد که گزارشی و خبری از جنایات حماس به بیرون درز ندهند وگرنه به‌عنوان جاسوس اسرائیل اعدام می‌شوند. دقیقاً همان روش خامنه‌ای در ایران.

مساله فلسطین نمی‌تواند به یک راه‌حل پایدار برسد مگر اینکه دست هر دو نیروی تروریسم اسلامی و راست فاشیست یهودی از صحنه سیاسی منطقه، از بالای سر مردم فلسطین و اسرائیل کوتاه شود. دو نیرویی که در فاشیسم و قوم‌پرستی دست همدیگر را از پشت می‌بندند. حماس و حزب‌الله و عمامه‌داران حاکم در ایران از یک طرف، قومپرستانی کیپاپوش از جنس نتانیاهو از طرف دیگر. دو نیرویی که سرزمین میان “رودخانه تا دریا” را متعلق به قوم خود می‌دانند، با رؤیای ریختن “قوم” دیگر به  دریا، سر بر بالین می‌گذارند و با آرزوی تحقق این مالیخولیا بیدار می‌شوند!

اینرا هم بخوانید

زنده‌ باد زندگی – محمد کریمی

نشریه ژورنال شماره ۱۱۵۰– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه به دنبال کنفرانس …