” ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی” و جرم اعلام کردن رابطه انسانها در فضای مجازی و اینترنت و زدن اتهام ” رابطه نامشروع”، وجه دیگری از تلاش ها و تقلاهای شکست خورد حکومت در چهار دهه گذشته برای کنترل و دخالت در خصوصی ترین روابط بین انسانهاست. مردم از این خرعبلات عبور کرده اند. ترس و وحشت حکومت از فروریختن بنیادهای ارتجاعی و مذهبی در روابط اجتماعی مورد نظر حکومت و شکست سیاست تحمیل “سبک زندگی اسلامی” در رورابط انسانها و… است. جامعه ایران و سبک زندگی و نوع روابط مردم از اسلام و قوانین ضد زن و ضد مردمی مورد نظر حکومت، مدتهاست عبور کرده اند. این تلاش و تقلایی بیهوده است. روزنه
وب سایت رویداد ٢٤ در باره “جرم رابطه نامشروع در فضای مجازی” به نقل از مشاوره حقوقی آنلاین نوشته:” ارتباط بین زنان و مردان و جنس مخالف در فضای مجازی مانند جامعه حقیقی در جریان است. این ارتباط در صورتیکه زن و مرد به هم محرم نباشند از جرائم اینترنتی به شمار رفته و عملی خلاف منافی عفت صورت گرفته است”.
مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی ( هرگاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل(بوسیدن) یا مضاجعه(همبستر شدن) شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد. اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه کننده تعزیر میشود.)
این سایت در ادامه در تفسیر قانون مجازات اسلامی در این مورد نوشته:”در حال حاضر بسیاری از ارتباطات نامشروع از طریق پیامک یا در فضای مجازی اتفاق میافتد که سوال این است، آیا در این موارد هم میتوان با تکیه بر این ماده قانونی، این اعمال را جرم تلقی نمود یا نه؟امروزه و در حال حاضر با توجه به استفاده روز افزون مردم از وسایل ارتباط جمعی متصل به اینترنت دادگاهها بر اساس نظریات مشورتی مختلف که از سوی اداره حقوقی قوه قضائیه صادر شده است، روابط نامشروع دنیای ارتباطی مجازی مانند تلگرام، واتساپ و رابطه نامشروع تلفنی را نیز جرم در نظر گرفته است و در صورت اثبات آن در دادگاه، مرتکب به مجازات تعیین شده در ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد”.