لبنان، ایران را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرد

نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان در انتقادی غیرمعمول و صریح از ایران، از اظهارات رئیس مجلس این کشور درباره آینده جنوب لبنان ابراز تعجب کرد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس پیشنهاد داده که در مورد قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل با فرانسه مذاکره کند. این قطعنامه به آخرین درگیری بزرگ بین اسرائیل و حزب الله در سال ۲۰۰۶ پایان داد و به سازمان ملل هم ماموریت داد تا به ارتش لبنان برای حفظ صلح کمک کند.

نخست وزیر لبنان این اظهارات قالیباف را «دخالت آشکار در امور لبنان و تلاشی برای قیمومیتی غیرقابل قبول بر لبنان» توصیف کرد.

حزب‌الله به عنوان نیروی نیابتی ایران شناخته می‌شود و ایران بخش بزرگی از منابع مالی و تسلیحات این گروه را تامین می‌کند. این گروه با داشتن بلوک بزرگی از نمایندگان در مجلس نفوذ قابل توجهی بر دولت لبنان دارد.

رئیس مجلس ایران آخر هفته گذشته به لبنان سفرکرد و با آقای میقاتی دیدار کرد.آقای میقاتی می‌گوید که کاردار ایران برای ادای توضیحات در مورد این اظهارات آقای قالیباف فرخوانده شده است.او همچنین گفته است که هر گونه مذاکره‌ای در مورد قطعنامه ۱۷۰۱ باید توسط دولت لبنان انجام شود.بی بی سی

اینرا هم بخوانید

به نامه ۱۳۰۰ نفر علیه رفتار غیر انسانی با افغانستانی‌ها بپیوندیم- اصغرکریمی

بیش از ۱۳۰۰ نفر از روزنامه‌نگاران، سینماگران و فعالین و شهروندان ایرانی و افغانستانی در …