لیبی،کشف گورهای جمعی، قتل عام 100 نفر

ساکنان ترهونه گزارش داده‌اند که چگونه شبه‌نظامیان، مردان، زنان و کودکان را اعدام می‌کرده‌اند یا می‌ربودند و یا خانه‌های مسکونی را تخریب می‌کرده‌اند. آنها به دنبال افرادی می‌گشتند که از نظر آنها وفادار به ژنرال حفتر نبوده‌اند

پس از بیرون آوردن ده‌ها جسد از گورهای جمعی در لیبی، آمریکا علیه یک گروه شبه‌نظامی متحد ژنرال حفتر و رهبران آن تحریم‌هایی برقرار کرد. شبه‌نظامیان الکانی برای ژنرال خلیفه حفتر می‌جنگیدند و مظنون به ارتکاب جنایت جنگی هستند.

مقامات لیبی و سازمان‌های امداد طی ماه‌های گذشته حدود ۱۰۰ جسد را در چندین گور دسته‌جمعی از زیر خاک بیرون کشیده‌اند. مقامات واشنگتن می‌گویند، از قرار معلوم برخی از آنها شکنجه شده‌اند، آنها را سوزانده‌اند و یا زنده به گور کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، وزارت بهداشت لیبی در ماه ژوئن اعلام کردند ۱۶۰ جسد را کشف کرده که در نزدیکی بیمارستان ترهونه و یا در خود بیمارستان دفن شده بودند.

فاتو بن‌سودا، دادستان کل دیوان بین‌المللی جزا، گزارش در مورد گورهای دسته‌جمعی را سندی دال بر احتمال وقوع جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت قلمداد کرد.

ترهونه یکی کانون‌های قدرت ژنرال خلیفه حفتر و شبه‌نظامیان الکانیه، وابسته به تیپ ششم خلیفه حفتر به هنگام تصرف طرابلس بوده است. دولت مورد حمایت جامعه بین‌الملل اما کوتاه بعد این کلان‌شهر را با کمک طرفداران خود پس گرفت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا با اعلام تحریم‌ها علیه این گروه متحد ژنرال حفتر گفت که شبه‌نظامیان الکانیه مسئول “قتل، شکنجه، مفقود و آواره کردن غیرنظامیان” هستند.

طی ماه‌های گذشته در ترهونه واقع در جنوب شرقی پایتخت، طرابلس، چندین گور دسته‌جمعی کشف شده است. این شهر مدت‌ها تحت تسلط شبه‌نظامیان مخوف الکانیه بوده که رهبر آن محمد الکانی است. این شبه‌نظامیان نام رهبر خود را گرفته‌اند.

ساکنان ترهونه گزارش داده‌اند که چگونه شبه‌نظامیان، مردان، زنان و کودکان را اعدام می‌کرده‌اند یا می‌ربودند و یا خانه‌های مسکونی را تخریب می‌کرده‌اند. آنها به دنبال افرادی می‌گشتند که از نظر آنها وفادار به ژنرال حفتر نبوده‌اند.دویچه وله

اینرا هم بخوانید

بازتاب خروج خامنه‌ای از پناهگاه در برخی رسانه‌ها

گزارشی از رادیو فردا نشریۀ نیوزویک نوشت حضور دوبارۀ علی خامنه‌ای در انظار عمومی نشان‌دهندۀ …