ماجرای پرونده ۱۲۰ مدیر دوتابعیتی حکومتی

مهر: جواد کریمی قدوسی رئیس کمیته تحقیق و تفحص از مدیران دوتابعیتی‌ و دارای گرین‌کارت، از شناسایی ۱۲۰ مدیر دوتابعیتی در گزارش این کمیته خبر داد و گفت: این اسامی، محرمانه به دادستان کل کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به مکاتبه صورت گرفته با وزارت اطلاعات در این خصوص اظهار داشت: وزارت اطلاعات گزارش خوبی به ما داد و برخلاف اظهارات وزیر، اعلام کرد که در دو سال گذشته ۲۱۰ نفر که برای انتصاب مورد استعلام قرار گرفته بودند، به دلیل موضوع تابعیت دوگانه، رد شده‌اند که اینها در حوزه مدیران، متخصصان و کارشناسان بوده‌اند؛ قرار بود وزارت اطلاعات اسامی این ۲۱۰ نفر را در اختیار ما قرار دهند که تاکنون این کار را نکرده‌اند.

شناسایی ۱۲۰ مدیر دوتابعیتی در گزارش مجلس/ اسامی محرمانه به دادستان کل ارائه می‌شود

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از مدیران دوتابعیتی‌ و دارای گرین‌کارت با اشاره به گزارش تهیه شده از سوی این کمیته، تصریح کرد: در این گزارش به قانون مدیریت خدمات کشوری و جایگاه‌های مقامات و مسئولان اشاره شده و تأکید شده است که اساساً این کمیته به دنبال بررسی تابعیت شهروندان عادی و یا ایرانیان مقیم خارج از کشور نبوده است.

کریمی قدوسی درباره آمار مدیران دوتابعیتی در این گزارش گفت: بر اساس استعلامی که از یکایک دستگاه‌ها گرفتیم و همه آنها به استثنای نهاد ریاست جمهوری پاسخ دادند، حدود ۲۰ اسم به عنوان مدیران دوتابعیتی به ما اعلام شد، اما کمیته تحقیق و تفحص از منابع موثق دیگر نیز تحقیق به عمل آورده که در مجموع اسامی مدیران دوتابعیتی به ۱۲۰ نفر رسیده است، اما این اسامی در گزارش نمی‌آید و به صورت محرمانه به دادستان کل کشور ارائه می‌شود و بعد از این مرحله پیگیری مصادیق دوتابعیتی‌ها با دستگاه قضایی خواهد بود.

اینرا هم بخوانید

حذف اسامی تعدادی از خانواده‌های جانباخته در انفجار بندر رجایی برای دریافت خسارت

گزارش وب سایت حکومتی شرق از حذف اسامی تعدادی از خانواده‌های جانباختگان انفجار در بندررجایی …