ماس: تلاش می‌کنیم تا این آخرین دور مذاکرات اتمی باشد

وزیر خارجه آلمان در آستانه برگزاری ششمین دور مذاکرات احیای برجام در وین با تأکید بر ضرورت “انعطاف‌پذیری” طرفین گفت، می‌کوشیم این آخرین دور مذاکرات اتمی باشد. او افزود، با این وجود تضمینی در این زمینه وجود ندارد.

زیر خارجه آلمان در آستانه برپایی ششمین دور مذاکرات احیای برجام در وین، پایتخت اتریش خواستار “انعطاف‌پذیری و عمل‌گرایی” همه شرکت‌کنندگان شد.

هایکو ماس روز شنبه ۱۲ ژوئن (۲۲ خرداد) به خبرگزاری رویترز گفت: «ما همه تلاش خود را به کار خواهیم بست تا این دور، آخرین دور مذاکرات باشد.»

او در عین حال تصریح کرد که با این همه هیچ تضمینی در این زمینه وجود ندارد.

ماس با اشاره به “مسائل حساس” موجود در این مذاکرات گفت، ایران و آمریکا با وجودی که گفت‌وگوی مستقیم نداشته‌اند، اما تا کنون “بخشی از این راه دشوار” را پیموده‌اند و این “ثابت می‌کند که همه طرف‌ها به صورت جدی درگیر این موضوع هستند”.

وزیر خارجه آلمان هشدار داد، با این حال پیشرفت مذاکرات در روزهای آینده باز هم به میزان زیادی به “انعطاف‌پذیری و عمل‌گرایی” همه طرف‌های مذاکره نیاز دارد.ماس، سیاستمدار حزب سوسیال‌دمکرات آلمان گفت: «در حال حاضر مانور روی زمان به مصلحت هیچ کس نیست.» دویچه وله

اینرا هم بخوانید

مضحکه حکومتی تشییع جنازه فرماندهان و مقامات کشته شده رژیم در جنگ دوازده روزه

رسانه های حکومتی امروز شنبه ٧ تیر مضحکه تشییع جنازه فرماندهان و مقامات کشته شده …