مالکان مسکن اجاره‌ بها را بین۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش داده ا ند

وب سایت حکومتی خبر آنلاین:درحالی که قرار بود پیش از شروع فصل اجاره مسکن سقف نرخ اجاره در استان‌های مختلف اعلام شود، اما هنوز هیچ خبری نشده و مالکان نرخ‌های اجاره را بین ۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش داده‌اند.

در همین رابطه خوشنودی یکی از مستاجران در محله هاشمی تهران در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه فصل اجاره مسکن رسیده، اما هنوز هیچ خبری از اعلام سقف اجاره مسکن نیست و قیمت‌ها در این بازار روز به روز در حال افزایش است و نرخ اجاره در برخی از محلات به بیش از ۴۰ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: بسیاری از مستاجران مجبور شده به محلات پایین‌تر بروند چراکه نرخ اجاره افزایش یافته و امکان تمدید و یا بالا بردن اجاره را ندارند.او گفت: در محله اکباتان برخی از مالکان میزان ودیعه را تا ۴۰۰ میلیون و نرخ اجاره را تا ۲۵ میلیون تومان افزایش داده‌اند به طوری که برای یک واحد ۸۵ متری باید ۸۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۴۰ میلیون تومان ماهانه اجاره پرداخت کنیم.

همچنین سلیمانی یکی دیگر از مستاجران در منطقه جنوب تهران با بیان اینکه نرخ اجاره در برخی از محلات تا ۳۰ درصد افزایش یافته است گفت: عدم سقف اجاره مسکن باعث شده که قیمت‌ها روز به روز به سمت افزایش برود و با توجه به آنکه هنوز به فصل تابستان نرسیده‌ایم قیمت‌ها این چنین افزایش یافته و اگر به فصل تابستان برسیم چه میزان رشد خواهد یافت و من نگران ماه‌های تیر و مرداد هستم که چه افزایش قیمتی را تجربه خواهیم کرد.

پیشتر حبیب الله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در خصوص مصوبات جلسه شورای عالی مسکن اعلام کرده بود: قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره، این اختیار را به دولت و شورای عالی مسکن داده تا حداکثر افزایش نرخ اجاره‌بها را برای شهر تهران و سایر شهر‌ها تعیین کنند.

اینرا هم بخوانید

ترامپ: اگر جمهوری اسلامی غنی‌سازی کند راه دیگری پیش خواهیم گرفت

ترامپ بامداد شنبه ۷ ژوئن با تاکید بر این که جمهوری اسلامی در توافق اتمی …