مسئولیت استقبال از مهمانان مراسم تحلیف حسن روحانی بر عهده، محمد جعفری صحرارودی، رئیس دفتر علی لاریجانی، رئیس‌مجلس شورای اسلامی بود. صحرارودی پیش از این به دلیل فرماندهی گروهی که مسئولیت ترور مخالفان رژیم ایران در خارج از کشور را بر عهده داشت، معروف بود. یکی از مهم‌ ترورهایی که این گروه مرگ انجام داد، ترور دکتر عبدالرحمان قاسملو، رهبر حزب دموکرات کردستان ایران در دهه نود میلادی است.

محمد جعفری صحرارودی یکی از فرماندهان سپاه پاسداران در جنگ ایران و عراق بود و پس از جنگ مسئولیت فرماندهی گروه‌های ترور را عهده‌دار شد. تیم تحت رهبری صحرارودی در روز 13 ژوئیه 1989، در وین پایتخت اتریش، دکتر عبدالرحمان قاسملو، فرمانده حزب دموکرات کردستان و دو تن از همراهانش را که برای مذاکره با هیات ایرانی درباره حقوق کردها آمده بودند، ترور کرد.

اگر چه صحرارودی در محل ترور، زخمی شده و دستگیر شد، لیکن رژیم ایران توانست از طریق معامله با دولت وقت اتریش، صحرارودی و دو تن از همراهانش را پنج ماه به ایران بازگرداند. پس از آن یک حکم بازداشت بین‌المللی برای این افراد، به دلیل مشارکت در یک عملیات تروریستی صادر شد. او پس از آن به فرماندهی قرارگاه رمضان سپاه پاسداران که مسئولیت سرکوب جنبش کردها را بر عهده داشت، منصوب شد.

در آغاز دهه نود میلادی و پس از پایان جنگ اول خلیج و دستیابی اقلیم کردستان به خودمختاری، صحرارودی مسئولیت‌های مهمی درباره موضوع کردستان بر عهده گرفت. از سال 2005 تا کنون، صحرارودی مسئولیت امنیت کردستان ایران و مسئول پرونده کردستان عراق شد. او همچنین نقش عمده‌ای در سرکوب اعتراضات دانشجویی ژوئیه 1999 در تهران داشت.

پس از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری، علی لاریجانی که آن زمان دبیرکل شورای عالی امنیت ملی ایران بود، با توجه به سوابق امنیتی و نظامی صحرارودی، او را به عنوان معاون خود انتخاب کرد.

در ژانویه 2006 نیروهای آمریکا به هجوم به مقر کنسولگری ایران در اربیل، تصمیم داشتند صحرارودی را دستگیر کنند، لیکن او که در مهمانی برخی رهبران سرشناس کرد بود، به کمک آنها توانست از آنجا گریخته و از مسیرهای زمینی به ایران برگردد.

چهار ماه پس از این اتفاق او مجددا به عنوان یکی از اعضای هیات مذاکره‌کننده ایرانی درباره موضوع عراق، به شرم‌الشیخ مصر سفر کرد. در این کنفرانس دو روزه که با هدف یافتن سازوکارهای لازم برای ثبات و امنیت عراق با همکاری کشورهای همسایه و کشورهای عضو شورای امنیت برگزار شد، کوندالیزا رایس، وزیر امور خارجه وقت ایالات متحده روبروی منوچهر متکی، وزیر امور خارجه وقت و صحرارودی نشست.

پس از انتخاب علی لاریجانی به عنوان رئیس‌ مجلس ایران، صحرارودی به عنوان رئیس دفتر او انتخاب شد، لیکن به صورت همزمان مسئولیت پرونده کردستان بر عهده او باقی ماند.

علیرغم وجود حکم تعقیب بین‌المللی برای صحرارودی، او بارها به خارج از کشور سفر کرد. او در سال 2013 در مذاکرات ژنو میان ایران و کشورهای پنج بعلاوه یک درباره پرونده هسته‌ای ایران به همراه علی لاریجانی شرکت کرد. او همچنین در نشت بین‌المللی امنیت در مونیخ آلمان نیز حاضر شد.