مراسم بکتاش آبتین در اوین و اعتراض در بند زنان به انتقال

خانواده زندانیان سیاسی محبوس در اوین می‌گویند شب گذشته در بند زنان زندان اوین، مراسمی به یاد بکتاش آبتین برگزار شده است و در واکنش به آن مسئولان “حکم به انتقال”عالیه مطلب‌زاده به زندان قرچک ورامین داده‌اند اما زندانیان در برابر اجرای این حکم “مقاومت” کرده‌اند.

گزارشها حاکی از آن است که زندانیان سیاسی زن اوین در واکنش به حکم انتقال خانم مطلب‌زاده “مقاومت” کرده‌ و گفته‌اند نمی‌گذارند او را از بند خارج کنند.

صدرا عبدالهی همسر عالیه مطلب‌زاده به بی بی سی فارسی گفت ظاهرا با دستور دادستانی و ضابطان قضایی و امنیتی خانم مطلب‌زاده به زندان “قرچک منتقل شده” است.این اقدام مقامات قضایی ایران یک روز پس از اجرای مراسم یادبود آقای آبتین صورت گرفته است.

عالیه مطلب‌زاده، عکاس، نایب رئیس انجمن دفاع از آزادی مطبوعات و فعال حقوق مدنی است. حکم سه سال حبس او پاییز سال گذشته و در اوج شیوع کرونا به اجرا گذاشته شد.

گزارشها حاکی از آن است که زندانیان سیاسی زن اوین در واکنش به حکم انتقال خانم مطلب‌زاده “مقاومت” کرده‌ و گفته‌اند نمی‌گذارند او را از بند خارج کنند.

اما در همین رابطه صدرا عبدالهی که امروز به زندان اوین مراجعه کرده می‌گوید مسئولان زندان گفته‌اند “اگر خانم مطلب‌زاده خارج نشود، به قوه قهریه متوسل خواهند شد.”

همسر خانم مطلب‌زاده می‌گوید در حال حاضر تلفن و ارتباط بند زندان زندان اوین مشهور به “بند نسوان” با بیرون قطع است.وی می‌گوید که خانم مطلب‌زاده به مقامات زندان گفته‌ است او زندانی “سیاسی” است و افزوده است که هیچ دستور رسمی قضایی برای انتقال وی به “قرچک” وجود ندارد.خانم مطلب‌زاده که اکنون مقام‌های قضایی به خاطر برگزاری مراسم برای بکتاش آبتین حکم به انتقال او داده‌اند، در طول دوران حبس بارها زیر فشار ماموران قرار گرفته بود. از جمله برای برگزاری مراسم یادبود کشته‌شدگان اعتراضات آبان ۱۳۹۸ در زندان و همچنین هشدار درباره شدت شیوع کرونا در این بازداشتگاه.از بی بی سی

اینرا هم بخوانید

در ایران پروژه‌ها اکثرا فقط نام هستند اما بحران‌ها اجرا می شوند/ طبیعت ایران نمی‌میرد؛ قتل‌عام می‌شود!

رکنا، ایران امروز بر لبه‌ی یک پرتگاه زیست‌محیطی ایستاده است؛ پرتگاهی که نه ناگهانی، بلکه با …