روحانی:آغاز به کارکسب و کارهای کم ریسک از 23 فروردین

روحانی:گفته که از “از شنبه ۲۳ فروردین کسب و کارهای متوسط و کم ریسک استان‌های کشور با اجرای پروتکل‌ها می‌توانند آغاز به کار کنند اما کسب و کارهای پر ریسک مثل استخرها و … تا پایان فروردین همچنان تعطیل است”.

وی همچنین گفت: مدارس و دانشگاه‌های کل کشور تا ۳۰ فروردین تعطیل خواهند بودوی در عین حال گفت که کار آموزش “در استان‌هایی که وضعیت سفید دارند” می‌تواند از سر گرفته شود .

ادارت دولتی اکنون نیز فعال هستند و همه مشغول فعالیت هستند البته از هفته آینده از ۲۳ فرودین ماه فعالیت ادارات به این صورت خواهد بود که دو سوم سرکار حاضر می‌شوند و یک سوم از کارکنان مجاز هستند که سر کار نروند و بخش‌های مختلف درباره حضور یک سومی کارکنان به صورت گردشی تصمیمگیری کنند که یک سوم کمتر در محل کار حضور پیدا کنند مگر جاهایی که ضرورت داشته باشد بیش از دو سوم فعالیت بکنند. البته افرادی که سن بالاتری و یا بیماری‌های زمینه ای هستند در اولویت یک سومی قرار بگیرند.

وی درباره ساعت کاری در ادارات گفت: از روز ۲۳ فروردین تمام آنهایی که مشغول کار اداری در سراسر کشور چه در استان تهران چه در سایر استان‌ها از ۷ صبح تا ۱۴ ( ۲ بعد ازظهر) است و در آستانه ماه مبارک رمضان هم هستیم و این ساعت بهتری برای فعالیت در ادارات است.

https://twitter.com/i/status/1246702515867070465

اینرا هم بخوانید

تقویت بودجه دفاعی و”رصد کاستی‌های احتمالی بودجه‌ای جنگ” در کمیسیون بودجه مجلس. آغاز بازسازی به شیوه رژیم

مهرداد گودروزند چگینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت و گو با خبرنگار …