اتحادیه اروپا: نگرانی ما درباره جمهوری اسلامی فراتر از مسئله هسته‌ای است.وزیر خارجه آلمان: در صورت لزوم آماده استفاده از مکانیسم ماشه هستیم

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز پس از دیدار با وزیران خارجه کشورهای اروپایی در رم گفته است که نگرانی این اتحادیه از جمهوری اسلامی فراتر از موضوع هسته‌ای است.

خانم کالاس گفته «نگرانی‌های اتحادیه اروپا درباره ایران از جمله شامل حمایت جمهوری اسلامی از روسیه و همچنین بازداشت شهروندان اتحادیه اروپا در جمهوری اسلامی هم می‌شود.او ساعاتی پس از صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی در شورای حکام آژانس این موضوع را عنوان کرد.این قطعنامه با حمایت کشورهای اروپایی تنظیم و تصویب شد. بی بی سی

*وزیر خارجه آلمان: در صورت لزوم آماده استفاده از مکانیسم ماشه هستیم

وهان وادفول وزیر خارجه آلمان در یک نشست خبری مشترک با آنتونیو تاجانی، وزیر امور خارجه ایتالیا، در رم درباره برنامه هسته‌ای ایران اظهار نظر کرده و گفته در صورت لزوم آماده استفاده از مکانیسم ماشه برای بازگشت تحریم‌های شورای امنیت هستیم.

آقای وادفول گفته «این مسئله اکنون در اختیار ایران است که مسیر تحولات چگونه پیش برود. من تنها می‌توانم از اینجا، همراه با شرکایمان در بریتانیا و فرانسه، یعنی در قالب سه کشور اروپایی، پیام روشنی به ایران بدهم: ما انتظار داریم ایران به‌طور معتبر از هرگونه برنامه‌ای برای مسلح شدن به سلاح هسته‌ای صرف‌نظر کند. این موضوعی است که در محور مذاکرات ما با ایران هم قرار دارد.»

وزیر خارجه آلمان گفته «همان‌طور که می‌دانید، ما سازوکار بازگشت‌پذیری خودکار [تحریم‌های سازمان ملل متحد] را در اختیار داریم و در صورت لزوم آماده استفاده از آن هستیم. همه خواهان جلوگیری از هرگونه تنش هستند، اما ما بی‌تفاوت نمی‌مانیم و نظاره‌گر تبدیل شدن ایران به یک کشور دارای سلاح هسته‌ای نخواهیم بود. این مسئله باید در شرایط فعلی به‌روشنی بیان شود.»

اینرا هم بخوانید

عراقچی: من و ویتکاف در طول و پس از جنگ، پیام‌هایی رد و بدل کرده‌ایم.مذاکرات باریک است، اما غیرممکن نیست.

عراقچی در گفت و گو با فایننشال تایمز : من و ویتکاف در طول و …