مطالبات نیروهای رسمی مخابرات ایران به موقع پرداخت نمیشود

نیروهای رسمی مخابرات ایران می گویند عملکرد مخابرات در پرداخت مطالباتشان تغییری نکرده و به این موضوع معترضند.

آن‌ها گفتند: با وجود رأی دیوان عدالت اداری و نامه اداره کل امور مالیاتی همچنان بیش از یک میلیون تومان مالیات از رفاهیات ما کسر می‌شود. این رفاهیات طبق آیین‌نامه حدود ۱۰ میلیون تومان است اما به دلیل فریز آن، تنها ۴ میلیون تومان در فیش لحاظ و چیزی حدود  ۴۰درصدِ آن پرداخت می‌شود که با کسر مالیات چیزی حدود ۲۵درصد می‌شود. هیچ مستندی نیز تاکنون از طرف کارفرما دال بر پرداخت مالیات فوق در این ده ماه به تشکل‌های صنفی و کارکنان شرکت ارائه نشده است. 

علیرغم کسر مبلغ بیمه تکمیلی از حقوق همکاران، مبلغی به بیمه دانا پرداخت نشده است. به‌طوری که به اذعان نمایندگان بیمه دانا از اردیبهشت امسال تاکنون مخابرات ریالی به آن شرکت نداده است. 

آن‌ها گفتند: پول لباس و همچنین پولی بابتِ مناسبت‌های سالیانه از جمله روز کارگر، روز ارتباطات، سبد کالای رمضان، عید فطر، روز پدر و… علی‌رغم فریز بودن رفاهیات پرداخت نشده است. همچنین همکارانی که در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به سی سال خدمت رسیده و بازنشسته نشدند ارتقای گروه، حق مأموریت، اضافه کار، تعطیل کاری و… شامل حالشان نشده است. 

این نیروها گفتند: مسئله‌ی دیگر این است که  ۶درصد صندوق کارکنان، علی‌رغم کسر آن از حقوق ماهیانه فقط یک رقم فرضی است و هیچ‌گونه پولی از طرف شرکت به حساب صندوق‌های استانی جهت پرداخت وام تعاون به کارمندان واریز نمی‌شود. مبلغی هم که قبلا بوده از طرف شرکت مخابرات ایران از این حسابها برداشت شده است. 

نیروهای رسمی مخابرات همچنین به اجرای ناقص آیین‌نامه مطالبات حدود ۳۰۰ میلیونی این چند ساله (بهره‌وری‌ها، فریز رفاهیات و…) اشاره کردند و گفتند: این مشکلات تنها بخشی از مشکلات جاری شرکت مخابرات ایران است که در جلسه با مدیرعامل شرکت به ایشان و مشاورانشان منتقل شد. 

این کارکنان همچنین به مشکلاتِ نیروهای پیمانکاری و قراردادکار موقت اشاره کردند و گفتند: در کنار این مسائل، باید به مشکلاتی چون‌ عدم تبدیل وضعیت کارکنان قرارداد کارموقت به دائم با وجودِ داشتن سابقه بالای ۲۰ سال و یا ۱۱ سال، اشاره کرد که واقعا ظلمی در حق این نیروها است. این نیروها می گویند در صورت‌ عدم تحقق مطالبات، تشکل‌های صنفی، اقدامات مقتضی را برای پیگیریِ مطالبات انجام می‌دهند. از ایلنا

اینرا هم بخوانید

سوئد: مسجد استکهلم «پایگاه جاسوسی» جمهوری اسلامی بود

دولت سوئد روز دوشنبه ۱۵ بهمن «مرکز اسلامی امام علی» در استکهلم، پایتخت این کشور، …