محمد جواد کولیوند معاون وزیر کشور و معاون پارلمانی این وزارت خانه در دعواهای درونی باندهای حکومتی مردم معترض در آبان 98 را “اراذل و اوباش” خطاب کرده است. در این شکی نیست که اراذل و اوباش واقعی کل حکومت،از بیت رهبری و دولت گرفته تا مجلس ودولتش، تا کل دم و دستگاه سرکوب و ماشین کشتار می باشند.صحبت های وی برگرفته از ایرانا ضمیمه می باشد.روزنه
*ایرنا به نقل ازسایت وزارت کشور رژیم نوشت :محمد جواد کولیوند در واکنش به سخنان علیرضا بیگی نماینده تبریز در خصوص حوادث آبان ماه ۹۸ و انتخابات ۱۴۰۰گفته است: بیگی متوجه این واقعیت است که در “جریان حوادث آبان ماه چه جریاناتی اراذل و اوباش” را ساماندهی و در اعتراضات مردمی وارد کردند و افراد را در مسیر جریان انحراف خارج از کشور قرار دادند.
باید اذعان کرد که در روند تحقق نظم و امنیت کشور، صیانت از امنیت مردم، حرف اول را برای وزارت کشور و شخص وزیر می زند و برخوردهای جدی با اراذل و اوباش در جهت حفظ امنیت پایدار کشور انجام می شود. در مسیر مقابله با جریان “اراذل و اوباش”، متاسفانه تعدادی از هموطنانمان و همچنین عزیزانمان در نیروهای انتظامی و امنیتی، بسیج و مدافعین امنیت هم مجروح یا به شهادت رسیدند.کولیوند خاطر نشان کرد: با پیگیری وزارت کشور شکواییه ای علیه اقای بیگی ارائه می شود و دستگاه قضایی، مسیر قانونی را دنبال و متخلف از قانون را به مجازات قانونی می رساند.