مکرون: تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی تا پایان سپتامبر بازمی‌گردند. فردا رای گیری در باره مکانیسم ماشه در شورای امنیت

امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه روز پنجشنبه ۲۷ شهریور در پلسخ به سوال خبرنگار به کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل مبنی بر اینکه آیا اجرای «اسنپ‌بک» (مکانیسم ماشه) قطعی شده است، گفت: «بله، فکر می‌کنم همین‌طور است. چون آخرین اخباری که از ایرانی‌ها داریم، جدی نیست».

در خبر دیگری خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که جلسهٔ شورای امنیت سازمان ملل برای رأی‌گیری دربارهٔ بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران در پی فعال کردن مکانیسم ماشه توسط سه کشور اروپایی روز جمعه ۲۸ شهریور برگزار خواهد شد.رادیوفردا

*************

*خبرنگار وال‌استریت ژورنال:پیشنهاد جمهوری اسلامی برای جلوگیری از «مکانیسم ماشه» رد شد

ایسنا به نقل از «لارنس نورمن» خبرنگار نشریه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» عصر پنجشنبه گزارش داده پیشنهاد جمهوری اسلامی برای جلوگیری از «مکانیسم ماشه» رد شد! وی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت:جمهوری اسلامی برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، پیشنهادی تازه به سه کشور اروپایی ارائه کرده که از سوی تروئیکای اروپایی ناکافی و غیرقابل‌قبول توصیف شده است. این پیشنهاد «اعتبار چندانی ندارد» و چنین ارزیابی تنها نظر شخصی او نبوده است.

بر اساس اظهارات یک منبع آگاه که نورمن نقل کرده، تروئیکای اروپایی پیشنهاد جمهوری اسلامی را از نظر محتوایی «ناکافی» می‌دانند؛ «چرا که تهران در این چارچوب خواستار اقداماتی بسیار گسترده همچون تمدید یا حتی لغو کامل قطعنامه ۲۲۳۱ در برابر صرفاً اعلام نیت از سوی جمهوری اسلامی شده، بدون آنکه اقدامی عملی از طرف جمهوری اسلامی در این زمینه ارائه شود.»این منبع همچنین ادعا کرده است که سه کشور اروپایی همچنان به دیپلماسی پایبند هستند و در هر زمان، از جمله در حاشیه نشست هفته آینده در نیویورک آماده گفت‌وگو با جمهوری اسلامی خواهند بود.

اینرا هم بخوانید

فرانسه: فراخوان اتحادیه‌های کارگری علیه سیاست‌های ریاضتی دولت مکرون

اتحادیه‌های کارگری فرانسه برای روز پنجشنبه از مردم خواسته‌اند تا علیه سیاست‌های ریاضتی دولت به …