نشست مجمع عمومی سازمان ملل؛ آمریکا ممنوعیت خرید دیپلمات‌های ایرانی از فروشگاه‌ها را بررسی می‌کند

طبق یک یادداشت داخلی وزارت خارجه آمریکا که خبرگزاری آسوشیتدپرس به آن دست یافته است، احتمال دارد به‌زودی محدودیت‌های مسافرتی و سایر محدودیت‌ها علیه هیئت‌های ایران، سودان، زیمبابوه و حتی برزیل که به‌طور سنتی در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل جایگاه ویژه‌ای دارد، اعمال شود. نشست امسال سران سازمان ملل از ۲۲ سپتامبر آغاز می‌شود.

ممنوعیت خرید از فروشگاه‌های عمده‌فروشی زنجیره‌ای

حرکت دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک از قبل به‌شدت محدود شده است، اما یکی از پیشنهادهای مطرح‌شده، ممنوع کردن خرید آن‌ها از فروشگاه‌های عمده‌فروشی زنجیره‌ای مانند کاستکو و سمز کلاب است که خرید را بدون دریافت اجازه رسمی وزارت خارجه آمریکا برای آن‌ها ممنوع می کند.این فروشگاه‌ها برای دیپلمات‌های ایرانی مقیم یا میهمان در نیویورک اهمیت ویژه‌ای دارند، زیرا آن‌ها می‌توانند کالاهایی را که در ایرانِ تحت فشار اقتصادی به‌سختی یافت می‌شود، به‌صورت عمده و با قیمت مناسب خریداری کرده و به کشورشان ارسال کنند.

هنوز مشخص نیست که ممنوعیت احتمالی خرید برای ایران چه زمانی اجرایی خواهد شد، اما در یادداشت وزارت خارجه آمده است که این وزارتخانه همچنین در حال بررسی پیش‌نویس مقرراتی است که اجازه دهد شرایط خاصی برای عضویت دیپلمات‌های خارجی در این باشگاه‌های عمده‌فروشی در سراسر آمریکا تعیین شود.از یورونیوز

اینرا هم بخوانید

حماس مدعی شد مقامهای ارشدش در حمله اسرائیل در قطر کشته نشده اند. واکنش ها

در تازه ترین خبر گروه تروریستی حماس مدعی شده تلاش برای ترور رهبرانش «شکست‌خورده» و …