نصب طوماری با مضمون برخورد با عوامل فستیوال «کوچه» در نماز جمعه بوشهر

امام جمعه: کوچه‌های بافت تاریخی بوشهر، یادآور مقاومت‌اند؛ نباید به صحنه ناهنجاری بدل شوند / هرگز اجازه نخواهیم داد چهره دینی و انقلابی بوشهر دستخوش تغییر شود

ایرنا:صفایی بوشهری، امام جمعه بوشهر گفته است: کوچه‌هایی که با قدم‌های شهدا و غیرتمندان آراسته شده‌اند و نباید به صحنه ناهنجاری بدل شوند.کوچه‌های بافت تاریخی بوشهر، یادآور مدح، مرثیه، دیانت و مقاومت‌اند؛ کوچه‌هایی که صدای علمای بزرگی، چون علامه بلادی، آل‌عصفور و نوحه‌خوانانی، چون کردی‌زاده‌ها، ناخدا عباس، شریفیان و آرامی‌ها هنوز در گوش جان مردم طنین‌انداز است.

صفایی بوشهری هشدار داد: بوشهر، شهر رئیس‌علی دلواری و علمای بزرگ است و هرگز اجازه نخواهیم داد چهره دینی و انقلابی آن دستخوش تغییر شود. مخالفان برخی جشن‌ها، مخالف شادی نیستند، بلکه مخالف ناهنجاری و ابتذال‌ هستند.

وی با قدردانی از مردم بوشهر که اعتراض خود را از مسیر قانونی و منطقی ابراز کردند، از مسئولان خواست برای رفع ناترازی‌ها در حوزه خدمات شهری و زیربنایی اقدام جدی کنند.

اینرا هم بخوانید

تجمع اعتراضی کارگران فصلی مجتمع هفت تپه برای عقد دائمی

طی روزهای گذشته شماری از کارگران فصلی مجتمع نیشکر هفت تپه که به صورت روزمزدی …