دفتر سازمان عفو بين الملل در بریتانیا با انتشار یک فراخوان، خواهان اقدام فوری در خصوص آزادی مژگان کشاورز، یاسمن آریانی، و منیره عربشاهی، سه فعال حقوق زنان که در ایران به خاطر اعتراض به حجاب اجباری زندانی هستند، شد.
به گزارش سازمان عفو بین الملل، تاکنون بیش از ۳۰ هزار نفر از فعالان و شهروندان بریتانیا با امضا کردن این دادخواست، از مقامات ایران خواستار آزادی این سه مدافع حقوق زنان شدهاند.
در این فرخوان آمده است که این سه زن به دلیل عدم پوشیدن حجاب به اتهام «فساد و فحشا» به زندان افتادهاند. این نهاد حقوق بشری از شهروند و فعالان بریتانیا خواست با ارسال یک ایمیل فوری به رئیس قوه قضاییه، ابراهیم رئیسی خواهان آزادی فوری آنها شوند.
این نهاد حقوق بشری با انتشار پست دیگری در صفحه توئیتر فارسی این سازمان نوشته است که، شما از حق زنان در آزادی انتخاب پوشش دفاع میکنید؟ یاسمن آٰریانی، منیره عربشاهی و مژگان کشاور این کار را انجام دادند و به همین دلیل به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» و دیگر اتهامات واهی به ترتیب به ۱۶، ۱۶ و ۲۳ سال زندان محکوم شدند. گفته می شود دلیل بازداشت مژگان کشاورز، منیره عربشاهی و یاسمن آریانی پخش گل در واگن زنانه مترو تهران و اعتراض به حجاب اجباری در روز جهانی زن (۸ مارس) بوده است و آنها به «تجمع و تبانی علیه امنیت کشور»، « تبلیغ علیه نظام» و «ترویج و تشویق فساد و فحشا از طریق ترویج بیحجابی» متهم شدهاند. رادیو آمریکا