وزیر آموزش و پرورش:روند حذف بخاری از مدارس ۸ سال طول می‌کشد

 محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش حکومت گفته است:روند حذف بخاری از مدارس ۸ سال طول می‌کشد. گزارش ایلنا در این باره
****
ایلنا:وی با بیان اینکه نه اینکه دولت بخواهد اعتباری را به آموزش و پرورش اختصاص ندهد بلکه دولت با شرایط خاصی درخصوص منابع اعتباری روبه‌رو است، اظهار داشت: حیاتی‌ترین موضوع در آموزش و پرورش بحث فضاهای آموزشی و دستگاه‌های گرمایشی غیرایمن است. ما از مجلس می‌خواهیم اگر منابعی وجود دارد آن را طی مدت یکی، دو ساله تخصیص دهد تا بتوانیم یکبار برای همیشه این مشکل نگران‌کننده را از محیط‌های آموزشی برطرف کنیم و بخاری و وسایل غیرایمن از مدرسه بیرون رود.
 سازمان برنامه و بودجه اعتباراتی را تخصیص داده و اوراقی را هم که وزارت اقتصاد اختصاص داده، نقدشونگی و اعتبارات بالا می‌رود ولی همه اینها کم است برای اینکه بتوانیم به مردم نوید دهیم هیچ بخاری‌ در مدرسه وجود ندارد. با این اعتبارات، روند طولانی است و حتما نیازمند کمک از سوی خیرین، دولت و مجلس است.
بطحایی در پاسخ به این سوال که آیا حذف بخاری از مدارس از دستورکار دولت خارج شده است؟ من از توجه رسانه‌ها تشکر می‌کنم ولی این موضوع از دستورکار دولت خارج نشده است. در مواقعی که این حادثه تکرار می‌شود، افکارعمومی متاثر می‌شود ولی بعد از مدتی این موضوع فراموش می‌شود اما این موضوع همیشه در دستورکار ما هست ولی با توجه به اعتباری که دولت و آموزش دارد تا حذف بخاری از مدارس تا هفت، هشت سال دیگر تغییر ممکن نیست.
وی افزود: رسانه‌ها و افراد دارای پایگاه اجتماعی باید کمک کنند تا یک کمپین و بسیج عمومی ایجاد شود تا حسابی را باز کنیم یا موسسه غیردولتی راه‌اندازی شود تا ظرف یکی، دو سال آینده این معضل حل و فصل شود.

اینرا هم بخوانید

وزیر کشور:” در سال جدید۴۰۰ هزار اتباع برگردانده شدند”!

اسکندر مومنی وزیر کشور رژیم گفته است:در سال جدید۴۰۰ هزار اتباع برگردانده شدند.وی ضمن دفاع …