وزیر خارجه‌ فرانسه:تحریم‌ ایران محافظه‌کاران را تقویت می‌کند

رادیو آلمان:لودریان: تحریم‌ ایران محافظه‌کاران را تقویت می‌کند

ژان ایو لودریان، وزیر خارجه‌ی فرانسه، سیاست ایالات متحده آمریکا در قبال ایران را حامل ریسک بالایی برای منطقه خواند. او گفت چنین رویکردی نیروهای محافظه‌کار در تهران را تقویت و حسن روحانی را تضعیف می‌کند.

وزیر خارجه‌ی فرانسه روز چهارشنبه (۲۳ مه/۲ خرداد) در گفت‌وگویی با فرستنده‌ی رادیویی “فرانس انتر” از سیاست ایالات متحده‌ی آمریکا در قبال ایران انتقاد کرد و گفت، در چنین رویکردی این ریسک نهفته است که اوضاع منطقه را بیش از پیش خطرناک کند.

ژان ایو لودریان افزود، نقشه‌هایی که برای تحریم‌ها علیه‌ ایران وجود دارد، به گفت‌وگو کمکی نمی‌کند. به گفته‌ی او بیم آن می‌رود که چنین تحریم‌هایی بتواند محافظه‌کاران را در تهران تقویت و حسن روحانی میانه‌رو را تضعیف کند.

لودریان در برابر این پرسش که آیا ریسک جنگ وجود دارد، پاسخ مثبت داد و گفت: «اگر اتفاقی روی دهد ـ عمدی یا غیرعمدی ـ  می‌تواند به وخامت اوضاع بینجامد.».

مایک پومپئو، وزیر خارجه‌ی آمریکا روز دوشنبه در معرفی استراتژی تازه‌ی واشنگتن در قبال ایران اعلام کرد که آمریکا قصد دارد “شدیدترین تحریم‌های تاریخ” را علیه ایران وضع کند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز ۸ مه، خروج این کشور از برجام را اعلام کرد و از فعال کردن دوباره‌ی تحریم‌ها علیه ایران خبر داد. او خواهان یک توافق همه‌جانبه‌ی تازه‌ای با تهران شد.

اتحادیه‌ی اروپا اما اعلام کرده که به برجام پایبند است. روسیه و چین نیز پایبندی خود به برجام را اعلام کرده‌اند. جمهوری اسلامی ایران مذاکرات جدید را رد می‌کند.

اینرا هم بخوانید

کارزار افزایش حداقل ۷۰ درصدی حقوق بازنشستگان در سال ١٤٠٥ با بیش از ٣١هزار امضا

بازنشستگان و کارکنان دولت، کارزاری با افزایش حداقل ۷۰ درصدی حقوق بازنشستگان در سال ١٤٠٥ …