کمپین برای آزادی کارگران زندانی در ایران (free them now) در نامه ای به موریسیو لاندینی دبیر کل کنفدراسیون اتحادیه های کارگری عمومی ایتالیا (CGIL) حمایت خود را از تصمیم این نهاد کارگری برای فراخوان اعتصاب عمومی در روز ۲۹ نوامبر در اعتراض به سیاستهای ریاضت اقتصادی دولت ایتالیا، اعلام کرد. در پاسخ به این نامه سالواتوره مارا مسئول روابط خارجی CGIL دو روز پیش در جواب به نامه ما چنین نوشت “دوستان عزیز از همبستگی شما بسیار سپاسگزاریم. این برای ما بسیار با ارزش و مهم است. اجازه دهید که من هم در برابر همبستگی و حمایت خود را از کارزار شما اعلام کنم. با درودهای صمیمانه سالواتوره مارا مسئول روابط خارجی سی جی آی ال”
خبر مسرت بخش اینکه اعتصابات سراسری در ایتالیا پاسخ مثبی از سوی معلمان، پرستاران، کارکنان و کارگران ادارات و بخشهای دیگر کارکنان دولتی در سراسر ایتالیا گرفت و دهها هزار نفر از این بخشها در اعتراض به سیاست بودجه ریاضتی حکومت دست از کار کشیدند و در این روز در شهرهای مختلف ایتالیا به خیابان آمدند.
کنفدراسیون اتحادیه های کارگری عمومی ایتالیا (CGIL) با پنج و نیم میلیون عضو فراخوان دهنده اصلی اعتصاب عمومی بود.
نامه سالواتوره مارا همچنین تاکیدی بر حمایت از کارزار فری دم ناو در اشاره به نامه ای است که قبل از آن از سوی کمپین برای آزادی کارگران زندانی به اتحادیه های کارگری بین المللی از جمله به کنفدراسیون اتحادیه های کارگری عمومی ایتالیا ( CGIL) ارسال شده بود. این نامه مربوط به وضعیت کارگران زندانی در ایران و برای آزادی همه کارگران زندانی و زندانیان سیاسی در ایران و علیه اعدامها و احکام اعدام توسط جمهوری اسلامی بود که در آن بویژه بر وضعیت اضطراری چهار کارگر زندانی نسرین جوادی خضری، اسماعیل گرامی، رضا اقدسی و عباس دریس که خطر اعدام او را تهدید میکند، اشاره ای داشت. در این نامه بر اخراج جمهوری اسلامی از سازمان جهانی کار بخاطر سرکوبگریهایش تاکید شده بود.
نامه حمایتی فری دم ناو به کنفدراسیون اتحادیه های کارگری ایتالیا ضمیمه است.
۱۴ آذر ۱۴۰۳، ۴ دسامبر ۲۰۲۴
ضمیمه:
“به آقای موریتسیو لاندینی دبیر کل کنفدراسیون اتحادیه های کارگری ایتالیا (CGIL)
آقای لاندینی عزیز!
با درود
مطلع شدیم که شما به همراه آقای پیرپائولو بمباردیری، دبیر کل فدراسیون اتحادیه ای UIL در اعتراض به سیاست های ریاضتی دولت ایتالیا، اعتصاب عمومی را برای ۲۹ نوامبر فراخوان داده اید. همیشه اولین جایی که سیاستمداران در قدرت در کشورهای مختلف برای کاهش بودجه پیدا می کنند، کاهش خدمات عمومی و اجتماعی است. مگر اینکه با مقاومت، اعتراض و مقابله اتحادیه ها و مردم مواجه شوند.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی در ایران (free them now) از تصمیم شما برای مقابله با سیاست های ریاضتی دولت ایتالیا استقبال می کند و قویاً از آن حمایت می کند. ما سالهاست که بدترین نوع سیاستهای ریاضتی توسط رژیم اسلامی را در ایران تجربه کردهایم و کارگران، معلمان، پرستاران و بازنشستگان مدام در حال جدال و مبارزه با این سیاستها هستند. مبارزه متحد و اجتماعی تنها راه مقابله همه ما کارگران با پروژه های ریاضتی است.
با همبستگی
شهلا دانشفر، سخنگوی کمپین برای آزادی کارگران زندانی FTN: shahla.daneshfar2@gmail.com
کاظم نیک خواه، مسئول روابط بین المللی کمپین برای آزادی کارگران زندانی kazemnikkhah@gmail.com
رونوشت: سالاوتوره مارا، مدیر امور خارجی CGIL