پیام ترامپ :هرگونه مسیر ایران برای دستیابی به صلاح هسته ای باید به طور دائمی مسدود شود

رادیو آمریکا:ترامپ در پیامی به شصت و دومین نشست آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین، بار دیگر به موضوع توافق هسته ای جمهوری اسلامی با کشورهای پنج به علاوه یک اشاره کرد و ضمن معیوب نامیدن آن، خواستار دو تضمین از سوی تهران شد.

ریک پری وزیر انرژی آمریکا، روز دوشنبه ۲۶ شهریور در وین پیام پرزیدنت ترامپ را برای حاضران قرائت کرد.

رئیس جمهوری آمریکا در پیام خود به پرونده هسته ای جمهوری اسلامی ایران و همچنین روند خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره اشاره مستقیم داشت.

پرزیدنت ترامپ درباره ایران گفت که جمهوری اسلامی باید در خصوص دو مسئله تضمین بدهد: اول اینکه برنامه هسته ای خود را فقط در حد صلح آمیز نگه دارد، و دوم اینکه هرگونه مسیر ایران برای دستیابی به صلاح هسته ای باید به طور دائمی مسدود شود.وی ضمن اینکه برجام را دوباره یک «توافق معیوب» نامید گفت، ایالات متحده به دنبال توافقی است که به سه موضوع برنامه هسته ای ایران، حمایت از تروریسم و فعالیت های بی ثبات کننده جمهوری اسلامی به طور کامل بپردازد.

اینرا هم بخوانید

۱۳۶ هزار میلیارد تومان مالیات از محل دستمزد کارگران و کارمندان در سال گذشته. مزدبگیران دو برابر اصناف مالیات پرداخت کرده اند

آمار‌های رسمی منتشرشده توسط «خانه اقتصاد» نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۳، دولت بیش از …