حبیبالله سمیع، مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت گفته است:وضعیت بیمارستان نفت اهواز حاد است. تعداد بیماران بستری در بیمارستان نفت اهواز ۸۸۶ مورد، آبادان ۳۵۶، آغاجاری ۱۶۷، بوشهر ۱۶۵، تهران ۴۷۵، ماهشهر ۵۸۱، گچساران ۹۶ و خارک ۷ مورد گزارش شده است.
وی گفته متأسفانه در روزهای اخیر شاهد جهش دوباره ویروس کرونا در سطح کشور بودهایم. بعضاً آمارها میزان فوتی ناشی از این ویروس را بالای ۲۰۰ نفر عنوان میکنند که بسیار نگرانکننده و در عین حال هشدار جدی است برای دیگر هموطنانمان تا اهتمام ویژهای به رعایت پروتکلها و موازین بهداشتی داشته باشند. بارها به این مسئله اشاره کردهام که تنها لازمه عبور از بحران پیشآمده توجه به مقوله پیشگیری است. نبود توجه کافی به بهداشت فردی، ممانعت از زدن ماسک و عدم رعایت فاصله اجتماعی برخی از شهرها را در وضعیت هشدار قرار داد که بهرغم سنگینتر کردن فعالیت کادر پزشکی، کشور را با چالش جدی روبهرو خواهد ساخت.
وی به آمارهای منتشر شده از سوی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت مبنی بر میزان موارد ابتلا به این بیماری در روزهای اخیر اشاره و عنوان کرد: تعداد بیماران بستری در بیمارستان نفت اهواز ۸۸۶ مورد، آبادان ۳۵۶، آغاجاری ۱۶۷، بوشهر ۱۶۵، تهران ۴۷۵، ماهشهر ۵۸۱، گچساران ۹۶ و خارک ۷ مورد گزارش شده است.
وی میزان موارد بستری در بیمارستان نفت تهران به زیر ۱۰ مورد یا کمتر رسیده بود، حال آنکه با افزایش موارد ابتلا، مجبور شدیم غیر از بخشهای ICU ۱-۲، بخش ۷ را نیز از بیماران عادی تخلیه کنیم و در اختیار بیماران کرونایی قرار دهیم. همچنین شرایط در بیمارستان نفت اهواز هم حاد گزارش شده است، بهگونهای که با وجود داشتن سه بخش کرونا در بیمارستان نفت اهواز، ICU غیرکرونایی نداریم و تمام تختهای بخش ICU در اختیار بیماران کرونایی است و با وجود اینکه هر روز بر تعداد این بیماران افزوده میشود ما به ناچار مجبور هستیم بخش دیگری را به این بیماران اختصاص دهیم.
سمیع از کمبود تخت ICU، دستگاه ونتیلاتور، اکسیژن و همچنین انجام تست PCR را از جمله چالشهای موجود در بیمارستانهای تحت پوشش صنعت نفت برشمرد و با اشاره به کمبود دستگاه سیتیاسکن در مراکز درمانی آغاجاری و نفت اهواز، تصریح کرد: در تلاش هستیم تا بهزودی بخش PCR بیمارستان نفت تهران و اهواز را راهاندازی کنیم. تأخیر در راهاندازی این مرکز به دلیل عدم دسترسی به برخی از تجهیزات و دستگاههای مورد استفاده در این مرکز بوده است که امیدواریم موانع موجود هر چه سریعتر برطرف و این مرکز تخصصی راهاندازی شود.
وی با بیان اینکه هماکنون سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با کمبود کادر پزشکی روبهرو است، گفت: برخی از همکاران کادر پزشکی در ماهشهر، اهواز و آبادان به کرونا مبتلا شدند و در قرنطینه خانگی هستند و در نتیجه امکان حضور در بیمارستان و ادامه فعالیت درمانی را ندارند و به ناچار ما در شرایطی قرار داریم که نیازمند مساعدت و حمایت عزیزان کادر درمانی بهخصوص پرستار ICU کار، متخصص بیهوشی و متخصص عفونی در دیگر استانهای کشور هستیم، از این رو فراخوانی بهمنظور تأمین کادر نیروی درمانی مورد نیاز از سوی سازمان بهداشت و درمان اعلام شد که خوشبختانه تاکنون برخی از همکاران ما از استانهای شمالی و دیگر شهرها برای همکاری اعلام آمادگی کردند.از شانا