قربانیان کرونا در جهان به بیش از ۱۳۴ هزار نفر رسید

یورونیوز:شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان تا پایان روز چهارشنبه به بیش از ۲ میلیون و ۷۳ هزار نفر و شمار قربانیان نیز به بیش از ۱۳۴ هزار نفر افزایش یافت.

ایالات متحده آمریکا همچنان با داشتن بیش از ۶۴۱ هزار مبتلا در صدر جدول رده بندی کشورهای آلوده قرار دارد. تنها در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر به جمع بیماران در این کشور اضافه شده‌اند.

تعداد جان باختگان کووید ۱۹ در آمریکا نیز به بیش از ۲۸ هزار و ۳۰۰ نفر رسیده است.

کرونا در فرانسه بیش از ۱۷ هزار قربانی گرفت

به گفته دولت فرانسه شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور با عبور از مرز ۱۷ هزار نفر به ۱۷ هزار و ۱۶۷ نفر رسید.بر اساس آمار ارائه شده برای نخستین بار شمار افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شده‌اند طی بیست و چهار ساعت گذشته بیش از پانصد نفر کاهش داشته است.تعداد مبتلایان به ویروس کرونا طی دوره زمانی یاده شده نیز بیش از ۴ هزار نفر افزایش یافته و به ۱۴۷ هزار و ۸۶۳ نفر رسیده است.ادوارد فیلیپ،‌ نخست وزیر فرانسه روز چهارشنبه از تخصیص پاداش‌های ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ یورویی برای کادر درمانی و پرستاران شاغل در بیمارستان‌ها خبر داد.

بیش از ۵۰۰ قربانی جدید کرونا در ایتالیا

ایتالیا که طی روزهای اخیر روند کاهش شمار قربانیان ویروس کرونا به نسبت دوره اوج این بحران را پشت سر می‌گذارد روز چهارشنبه اعلام کرد که ۵۷۸ نفر دیگر طی بیست و چهار ساعت گذشته به دلیل ابتلا به بیماری کووید۱۹ در این کشور جان باخته‌اند.بدین ترتیب شمار کلی قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا تا شامگاه روز چهارشنبه پانزدهم آوریل ۲۰۲۰ به ۲۱ هزار و ۶۴۵ نفر افزایش می‌یابد.تاکنون بیش از ۱۶۵ هزار نفر از شهروندان ایتالیا به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

اینرا هم بخوانید

گروسی: تاسیسات هسته‌ای به طور کامل تخریب نشده؛ ایران امکان غنی‌سازی دوباره در عرض چند ماه را دارد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای گفته است ایران ظرفیت شروع دوباره غنی‌سازی اورانیوم …