بنا به اخبار درج شده در رسانه های مختلف داخلی بیش از 300 نفر از کارگران شرکت کشت و صنعت مغان در اعتراض به عدم پرداخت سه ماه حقوقهای معوقه، اضافه کاری و سنوات حقوق شان در مقابل دفتر شرکت تجمع کرده اند. این سومین تجمع اعتراضی کارگران در یک سال گذشته است. در نتیجه اعتراض کارگران، دادستان و رئیس نیروی انتظامی و فرمانده هنگ مرزی پارس آباد مغان در این تجمع حاضر شدند و برای پایان دادن به تجمعات این کارگران مثل همیشه وعده وعید دادند.
این شرکت زمانی هزاران کارگر داشت که امروز به 800 نفر رسیده است. اخراج کارگران در طول چند سال گذشته هزاران خانواده کارگری را از داشتن ابتدائی ترین حقوق انسانی محروم کرده است.
کمیته آذربایجان حزب کمونیست کارگری ایران، ضمن حمایت از اعتراضات کارگران کشت و صنعت مغان، از آنان میخواهد که گول وعده و وعیدهای توخالی مسئولین رژیم را نخورند و به تجمعات اعتراضی شان تا تحقق قطعی خواستهایشان ادامه دهند.