کمیته آذربایجان حزب کمونیست کارگری: از فراخوان بازنشستگان وسیعا حمایت کنیم! & از تجمع اعتراضی دانش آموزان علیه برگزاری حضوری امتحانات حمایت کنیم!

از فراخوان بازنشستگان وسیعا حمایت کنیم!

یکشنبه های اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد. فراخوان بعدی بازنشستگان تجمع در ساعت ده و نیم صبح یکشنبه ۱۹ اردیبهشت در مقابل تامین اجتماعی در تهران و مراکز آن در شهرستانها است.

بازنشستگان تامین اجتماعی بارها در تجمعات متعدد اعتراضاتشان از جمله در روز شنبه ۱۱ اردیبهشت روز جهانی کارگر در بیش از ۲۰ شهر، خواستهای خود را با این شعارها و پلاکاردها اعلام کرده اند:

“ما دیگه رای نمیدیم از بس دروغ شنیدیم”، “دشمن ما همینجاس. دروغ میگن آمریکاس”، “اسماعیل گرامی آزاد باید گردد”، “فقط کف خیابون، بدست میاد حقمون”، “کشور ما رو گنجه بازنشسته تو رنجه”، “نه وعده، نه بازی، اجرای همسانسازی”، “خواسته بازنشسته حقوق طبق تورم”، “خط فقر ۱۲ میلیون، حقوق ما سه میلیون”، “درمان رایگان”، “درمان پولی نه”، “نه به فقر”، ” فقط کف خیابون، بدست میاد حقمون”!

در فراخوان برای اعتراض در  ۱۹ اردیبهشت، بازنشستگان تاکید کرده اند باید سطح حقوقشان به بالای ۱۲ میلیون تومان برسد و خواستار درمان رایگان واکسیناسیون رایگان شده اند.

بازنشستگان تبریز، اردبیل و ارومیه همیشه همراه با بازنشستگان سایر شهرها در صف اعتراض بوده اند و این بار هم با پیوستن گسترده تر به اعتراض ۱۹ اردیبهشت صف اعتراض این بخش تحت ستم جامعه را قدرتمندتر خواهند کرد و در یک صف متحد با بازنشستگان در سراسر ایران بار دیگر اعلام خواهند کرد که زندگی بدون نگرانی از جمله درمان رایگان حق مسلم بازنشستگان است.

بازنشستگان حق دارند از یک زندگی امن و بی دغدغه برخوردار شوند. از خواستها و اعتراضات بحق بازنشستگان به هر طریق ممکن حمایت کنیم.

کمیته آذربایجان حزب کمونیست کارگری ایران

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸ مه ۲۰۲۱

………………

از تجمع اعتراضی دانش آموزان علیه برگزاری حضوری امتحانات حمایت کنیم!

کرونا با توجه به بی اعتنایی و بی مسئولیتی مقامات حکومت اسلامی کشتار میکند. حکومت اسلامی که از آغاز شیوع کرونا به قرنطینه تن نداد و عملا مردم را بیشتر در معرض ویروس مهلک کرونا قرار داد، این بار با اعلام حضوری شدن امتحانات در دو مقطع نهم و دوازدهم، عملا دانش آموزان را به کام مرگ میفرستد.

دانش آموزان برای حفظ جان خود و خانواده هایشان همراه با خانواده ها و معلمان در چند روز گذشته اعتراضات گسترده ای را شروع کرده اند. بیست شهر در سراسر ایران از جمله اردبیل در آذربایجان و همچنین زنجان شاهد اعتراضات دانش آموزان در مقابل ساختمانهای آموزش و پرورش بوده است.

معترضین در این تجمعات با شعارهای “امتحان حضوری نمی‌خوایم، نمی‌خوایم”، “امتحان حضوری با کرونا نمی‌شه”، “دانش آموزان میمیرند ذلت نمیپذیرند” اعتراض خود را به بی اعتنایی آموزش و پروش نسبت به زندگی دانش آموزان را نشان داده اند.

دانش آموزان حق دارند نگران سلامتی خود و خانواده هایشان باشند. دانش آموزان حق دارند در مقابل بی مسئولیتی مطلق حکومت اسلامی و وزارت آموزش و پرورش این حکومت بایستند که فقط در فکر پر کردن جیب آقازاده های رانتخوارش در مافیای خصوصی امتحانات کنکور و آموزش و پرورش هست نه در فکر سلامتی دانش آموزان. حکومت اسلامی باید واکسیناسیون رایگان و همگانی برای همه از جمله دانش آموزان و خانواده هایشان را فراهم کند. وزارت آموزش و پروش باید شرایط انجام امتحانات از طریق شبکه اینترنت را برای همه دانش آموزان بوجود بیاورد.

دانش آموزان در آذربایجان مثل سراسر ایران از همه سیاستهای حکومت اسلامی از جمله بی اعتنایی و بی مسئولیتی حکومت در قبال مقابله با شیوع کرونا رنج میبرند و به این شرایط معترضند. دانش آموزان اردبیل در آذربایجان، همچنین دانش آموزان زنجان همراه دانش آموزان در هیجده شهر دیگر به این اعتراض پیوسته اند. این اعتراض باید به همه شهرهای آذربایجان مخصوصا شهرهای بزرگ تبریز و ارومیه گسترش پیدا کند.

کمیته آذربایجان حزب کمونیست کارگری قاطعانه از اعتراضات بحق دانش آموزان حمایت میکند و دانش آموزان شهرهای دیگر آذربایجان بخصوص ارومیه و تبریز را فرا میخواند که با پیوستن به اعتراضات دانش آموزان در اردبیل و زنجان و شهرهای دیگر ایران این مبارزه را قدرتمندتر کنند. فقط با اعتراضات گسترده میتوان حکومت اسلامی و وزارت آموزش و پروش این حکومت را در سیاستهای ضد انسانیش به عقب نشینی واداشت.

کمیته آذربایجان حزب کمونیست کارگری ایران

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷ مه ۲۰۲۱

اینرا هم بخوانید

بیانیه ۲۴ تشکل کارگری- اجتماعی و جمعهای حمایتی در سومین سالگرد انقلاب. شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان علیه حکم اعدام شریفه

بیانیه ۲۴ تشکل کارگری- اجتماعی و جمعهای حمایتی در سومین سالگرد انقلاب روز ۱۷ شهریور ۲۴ تشکل کارگری‌ـ …