“گروسی این هفته، قبل از دور بعدی مذاکرات به تهران سفر می‌کند”

خبرنگار روزنامه آمریکایی وال‌ استریت ژورنال خبر داده که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی “این هفته قبل از دور بعدی مذاکرات میان تهران و واشنگتن به تهران سفر خواهد کرد.”

لورنس نورمن، خبرنگار روزنامه وال‌استریت ژورنال در امور سیاست خارجی اروپا، جنگ اوکراین و پرونده هسته‌ای ایران، روز دوشنبه ۲۴ فروردین (۱۳ آوریل) در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) نوشت که رافائل گروسی این هفته عازم ایران خواهد شد. او همچنین افزود که شنیده‌ها حاکی از آن است که محل احتمالی دور آینده مذاکرات ایران و آمریکا، شهر وین، اتریش خواهد بود، هرچند این موضوع هنوز به‌طور کامل قطعی نشده است.

هنوز جزئیاتی درباره محورهای این سفر یا چارچوب گفت‌وگوهای آتی منتشر نشده است. با این حال انتظار می‌رود که این گفت‌وگوها به نوعی با موضوع مذاکرات میان تهران و واشنگتن مرتبط باشد.

گروسی در حالی قرار است به ایران سفر کند که در یکی از جدیدترین اظهارنظرهای خود درباره پرونده هسته‌ای ایران در گفت‌وگویی اعلام کرده است که ایران در حال حاضر سلاح هسته‌ای ندارد، اما اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساخت ۶ یا ۷ سلاح اتمی را در اختیار دارد.او دلیل اصلی سفر خود به ایران را جلوگیری از تقابل مستقیم میان جمهوری اسلامی و آمریکا خوانده بود. دویچه وله

اینرا هم بخوانید

در سال‌های۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، کارگر در حین کار کشته شدند!هرسال، پنج حادثه در هر معدن. بیش از ۳۸ هزار حادثه در سال ۱۴۰۱

روزنامه هم میهن:مرگ حدود ۴ هزار کارگر در محیط کار / گزارش اخیر مرکز پژوهش‌های …