گروسی: نگرانی دربارۀ احتمال دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح اتمی به‌طور کامل رفع نشده است

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید بازرسان این آژانس بر این باور نیستند که جمهوری اسلامی مقادیر زیادی از اورانیوم غنی‌شده خود را در مکان‌های مختلف پنهان کرده باشد و نگرانی درباره دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح اتمی هنوز وجود دارد.

در گفت‌وگو با روزنامهٔ آلمانی نویه زوریخه تسایتونگ که روز شنبه ۲۶ مهر منتشر شد اعلام کرد: «اطلاعات موجود در اختیار آژانس نشان می‌دهد که بیشتر این مواد در تأسیسات شناخته‌شدهٔ اصفهان و فردو و تا حدودی در نطنز نگهداری می‌شود».

وی همچنین گفت بازرسان آژانس تنها زمانی به این سایت‌ها دسترسی خواهند داشت که جمهوری اسلامی در این کار منافعی داشته باشد.وی بار دیگر از راه‌حل صلح‌آمیز برای حل این بحران حمایت کرد و گفت: «نشستن همهٔ طرف‌ها بر سر یک میز، ما را از خطر دور جدیدی از بمباران‌ها و حملات نجات می‌دهد.»با این حال، او اذعان کرد که «مقدار اندکی ممکن است به مکان‌های دیگری منتقل شده باشد.»

او با اشاره به این که دیپلماسی نیازمند «صبر فراوان و درک عمیق از طرف مقابل و از شرایط کلی» است، تأکید کرد: «وضعیت امنیتی به‌طرز چشمگیری در حال تغییر است و چندین کشور درگیر آن هستند. اما در نهایت، سرنوشت خاورمیانه با دو مسئله تعیین خواهد شد: مسئله فلسطین و آینده جمهوری اسلامی.»برگرفته از رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

انتخابات پارلمانی هلند؛افزایش کرسی‌های میانه‌رو‌ها  وکاهش اقبال راست افراطی

شمارش ۹۸ درصد آراء انتخابات پارلمانی در هلند حاکی از کاهش اقبال مردمی به حزب …