گفتگوی تلفنی ترامپ با سلمان درباره فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی

در تماس تلفنی با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی، با او درباره چند موضوع از جمله مقابله با اقدامات جمهوری اسلامی ایران گفت‌وگو کرد.

کاخ سفید در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که گفت‌وگوی رئیس‌جمهوری آمریکا و ولیعهد عربستان سعودی «سازنده» بوده است.

براساس این اطلاعیه دو طرف پیرامون «نقش مهم عربستان سعودی برای حفظ ثبات در خاورمیانه، تداوم اعمال فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی، و اهمیت حقوق بشر» گفت‌وگو کرده‌اند.

هنوز جزئیات بیشتری از این گفت‌وگو منتشر نشده است.

تماس تلفنی این دو چند روز پس از آن انجام شد که پرزیدنت ترامپ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی خارجی قرار داد.

یک روز پیش از انجام این‌گفت‌وگو وزارت خارجه ایالات متحده اعلام کرده بود که ورود ۱۶ شهروند عربستان سعودی را به دلیل نقش‌شان در قتل جمال خاشقجی، ستون‌نویس روزنامه واشنگتن‌پست، به آمریکا ممنوع‌ کرده است. رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

کشورهای عضو بریکس حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران را محکوم کردند

کشورهای عضو بریکس در بیانیه‌ای حملات هوایی اخیر اسرائیل و آمریکا به تاسیسات نظامی، هسته‌ای …