گزارش ایلنا از وضعیت خانواده های جانباختگان متروپل و آخرین وضعیت این پرونده

ایلنا،گلایه خانواده جانباختگان حادثه متروپل از تأخیر در عدم برگزاری دادگاه/ برخی از خانواده‌های حادثه دیده به نان شب هم محتاج هستند

بازماندگان حادثه متروپل آبادان خواستار بررسی هرچه سریع تر این پرونده در دادگاه و محاکمه خاطیان آن شدند. برادر یکی از جانباختگان این حادثه به ایلنا گفت: برخی از خانواده‌ها به نان شب هم محتاج هستند. خیلی از جانباختگان زن و بچه‌هایشان مستاجرند و یک زن تنها با چند تا بچه بی پناه مانده است. اقوام و بستگان هم شرایط مالی شان به گونه‌ای نیست که بتوانند از آنها حمایت کنند.

سهیلا ، خواهر آمنه امینی نیا یکی از جانباختگان حادثه متروپل در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: خواهرم 34 ساله در بخش روابط عمومی هلدینگ حسین عبدلباقی کار می‌کرد که روز حادثه در محل کارش بود و بعد از یک هفته توانستند پیکر خواهرم را از زیر آوار بیرون بکشند و در این مدت من و پدر و مادرم  بی قرار و منتظر کنار ساختمان فروریخته متروپل منتظر بودیم. 

وی ادامه داد: متاسفانه در این مدت  از سوی هیچ ارگان و سازمانی از ما دلجویی نشد غیر از چند نفری از نیروهای سپاه که آمدند و تسلیت گفتند؛ تازه یک عده در این وسط می‌خواهند قتل مجید عبدالباقی برادر حسین را که چند روز پیش در آبادان کشته شد را هم گردن خانواده‌های حادثه دیده بیندازند.

خواهر آمنه افزود: دریس یکی از وکلای آبادان که پسر او هم در این حادثه کشته شد و وکالت همه خانواده‌ها را بر عهده دارد به عنوان یکی از مظنونان حادثه قتل مجید عبدالباقی دستگیر شده است. هیچ خبری هم از برگزاری دادگاه علنی برای محاکمه مقصران این حادثه تا الان نیست. البته هفته پیش قرار بود برگزار شود که اعلام کردند تمامی ادارات خوزستان به علت گرما تعطیل است. این استان همیشه در این فصل گرم است و دلیل برای تعطیلی ادارات وجود ندارد. دادگاه به هفته بعد یعنی همین هفته موکول شد که در این هفته هم خبر قتل  مجید عبدالباقی آمد.

وی گفت: آن طور که ما شنیدیم  بیش از 70 درصد قضیه را گردن عبدالباقی انداخته‌اند و یکی مثل شهردار را یک درصد مقصر دانسته‌اند.

در ادامه نیز مسلم برادر کریم ابراهیمی مقدم(بندری) یکی دیگر از جان باختگان حادثه متروپل به ایلنا، گفت: برادرم داربست بند ساختمان متروپل بود که همان روز  حین استراحت با همکارانش در مغازه‌ای داخل زیر زمین نشسته بود که این اتفاق پیش آمد اما یکی از دوستانش که برای خوردن آب به طبقه بالا رفته بود نجات پیدا کرد و همه آنها زیر آوار ماندند.

بندری ادامه داد: کریم 28 ساله و دو تا دختر  سه و یک ساله دارد. بعد از 15 روز توانستند پیکر برادرم را از زیر آوار در بیاورند. روزهای سختی برای من و خانوادم بود. در شرایط سخت تنها خیرین کنارمان بودند و هرچقدر از محبت شان بگویم کم است که چقدر هوای خانواده مرحوم برادرم را داشتند. هیچ نهاد دولتی در این مدت جویای حال ما نشد و تنها سپاه به خانواده جانباختگان متروپل سر زد. 

وی عنوان کرد: من و مرحوم برادرم از سال 92 در یکی از هلدینگ‌های حسین عبدالباقی کار می‌کردیم و روز حادثه در ساختمان روبه روی متروپل مشغول کار بودم که با این حادثه از کار بیکار شدم.

بندری ادامه داد: اگر این حادثه در هرکجای دیگر رخ می‌داد تاکنون به پرونده‌اش رسیدگی می‌شد،   تا کنون نه تنها از مقامات مسئول استان از بازماندگان حادثه دلجویی نکرده که حتی نپرسیدند در این دو ماه از لحاظ اقتصادی خانواده‌ها زندگی شان را چطور گذراندند.

وی گفت:  انتظار ما از مسئولان این است که مسببان حادثه هر چه زودتر به سزای اعمال شان برسند تا دوباره شاهد چنین اتفاقی نباشیم و حق و حقوق جانباختگان و مالباختگان حادثه هم در سریع‌ترین زمان پرداخت شود. برخی از خانواده‌های حادثه دیده به نان شب هم محتاج هستند. خیلی از جانباختگان زن و بچه شان مستاجرند و یک زن تنها با چند تا بچه بی پناه مانده است. اقوام و بستگان هم شرایط مالی شان به گونه‌ای نیست که بتوانند از آنها هم حمایت کنند. 

21 نفر در بازداشت 

علی دهقانی رئیس کل دادگستری خوزستان هم روز گذشته در باره آخرین وضعیت پرونده حادثه متروپل به رسانه‌ها گفت: به محض وصول پرونده به دادگستری شهرستان مرکز استان جهت رسیدگی به شعبه ویژه کیفری ۲ ارجاع شد.وقت رسیدگی برای هفته آینده تعیین شده است که پس از دادرسی قانونی با رعایت مقررات و تشریفات رسیدگی در اسرع وقت و حداقل زمان ممکن رأی مقتضی و متناسب در این زمینه صادر خواهد شد.

 تعداد افراد بازداشت شده در ارتباط با این حادثه هم طبق اعلام دادگستری  ۲۱ نفر  هستند.

اینرا هم بخوانید

بازتاب خروج خامنه‌ای از پناهگاه در برخی رسانه‌ها

گزارشی از رادیو فردا نشریۀ نیوزویک نوشت حضور دوبارۀ علی خامنه‌ای در انظار عمومی نشان‌دهندۀ …