۶۷ درصد از سد‌های پنج گانه تهران خالی می باشند

میزان: بررسی آخرین وضعیت سد‌های کشور؛ خالی بودن ۶۷ درصد از سد‌های پنج گانه تهران/حجم مخازن ۲۴ درصد کاهش یافت

بررسی وضعیت مخازن سد‌های کشور نشان می‌دهد مجموع حجم کنونی پنج سد بزرگ مخزنی استان تهران بالغ بر ۶۲۸ میلیون متر مکعب بوده که در مقایسه با ۸۳۱ میلیون مترمکعب حجم مخازن سال گذشته با کاهش ۲۴ درصدی روبرو بوده است.

در این میان حجم آب ورودی به سد‌های لار، طالقان، کرج، لتیان و ماملو از ابتدای سال آبی ۹۷-۹۶ حدود یک‌هزار و ۱۷۰ میلیون متر مکعب اعلام شده و خروجی آب از این سد‌ها در مقایسه با سال آبی ۹۶-۹۵ به‌دلیل کسری مخازن با کاهش ۲۰ درصد مواجه بوده است.

هم اکنون ۶۷ درصد از حجم مخازن سد‌های تهران خالی بوده و نسبت به ذخیره سال آبی ۹۶-۹۵ حدود ۲۴ درصد کمتر است.این گزارش حاکی از آن است که حجم مخزن سد لار ۶۳ درصد، سد طالقان ۱۱ درصد، سد کرج ۵ درصد، سد لتیان ۴۳ درصد و سد ماملو ۳۴ درصد کمتر از سال آبی گذشته اعلام شده است.

 

 

اینرا هم بخوانید

یک گروه از بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید گروهی از بازرسانش امروز ایران را ترک کرده‌اند و به …