۹میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در کره محبوس است

وب سایت برنا، «حسین تنهایی»، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کره جنوبی گفته است:میزان دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی رقمی بین ۶.۵ تا ۹ میلیارد دلار است که قرار بود مقامات کره جنوبی ۵۰ میلیون دلار آن را آزاد کنند اما بدعهدی کردند و گفتند می‌توانیم مبالغی به عنوان هدیه پرداخت کنیم که همان را هم پرداخت نکردند.

 در خصوص کارشکنی‌ها و عدم همکاری کره جنوبی با ایران به ویژه در آزادسازی پول‌ها و دارایی‌های ایران اظهار کرد: این کشور حداقل یک سال و نیم است که دارایی‌های ما را مسدود کرده و روابط تجاری ما با این کشور در طول یک سال گذشته با تشدید تحریم‌ها بسیار کاهش یافته و به صفر نزدیک شده است.۹میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در کره محبوس است

با ایجاد شرایط بغرنج اقتصادی پس از شیوع ویروس کرونا و مشکلات متعدد برای کشورمان، از کره جنوبی خواسته شد تا دست کم ۵۰ میلیون دلار برای تهیه غذا و دارو در این بحران، به ایران بدهد اما این کشور سر باز زد.او افزود: چندین بار هم گروه‌هایی برای رایزنی به ایران آمدند اما عملا هیچ فعالیت و کار مفیدی انجام ندادند.

تنهایی علت این موضوع را ترس و نگرانی از تهدیدات آمریکا دانست و گفت: شرکت‌های بزرگ این کشور می‌گویند با ایران تنها یک درصد فعالیت اقتصادی داریم ولی با آمریکا ۲۵ درصد روابط تجاری داریم، به همین علت شرکت‌های بزرگ کره‌ای مدت‌هاست با ایران فعالیت نمی‌کنند.

میزان دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی رقمی بین ۶.۵ تا ۹ میلیارد دلار است که قرار بود مقامات کره جنوبی ۵۰ میلیون دلار آن را آزاد کنند اما بدعهدی کردند و گفتند می‌توانیم مبالغی به عنوان هدیه پرداخت کنیم که همان را هم پرداخت نکردند.

تنهایی گفت: نه تنها این کشور پول‌های ایران را آزاد نمی‌کند بلکه “اوری بانک” کره اعلام کرده که حق‌‌العمل و اجرت نگهداری پول را هم از ایران می‌خواهد، این در حالی است که کره جنوبی در حال استفاده و کار کردن با پول‌های ایران است.

اینرا هم بخوانید

افزایش قیمت کالاهای اساسی

گزارش تسنیم:در خرداد ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی …