83 مصدوم گازگرفتگی درتالاری در ارومیه. حال سه نفر وخیم است

باقر بهرامی رئیس مرکز فوریت های پزشکی آذربایجان غربی اعلام کرد: تعداد مصدومان ناشی از گازگرفتگی در یکی از تالارهای ارومیه به ۸۳ نفر رسید.

 ویبا بیان اینکه خبر آتش سوزی در این تالار تکذیب می شود افزود: هیچگونه آتش سوزی در تالار بهاره ارومیه رخ نداده و نشتی گاز موجب مصدومیت ۸۳ نفر از بانوان حاضر در این تالار شده است.

وی با بیان اینکه حضور به موقع نیروهای امدادی و اورژانس موجب شده مصدومان سریعا به بیمارستان منتقل شوند ادامه داد: هم اکنون مصدومان این حادثه به بیمارستان امام خمینی  تحت مداوا هستند.

بهرامی با بیان اینکه بیمارستان های امام خمینی، طالقانی و مطهری اورمیه به حالت آماده باش درآمدند افزود: همه مصدومین بانوان هستند و عدم تاخیر اورژانس موجب جلوگیری از یک فاجعه شده شده است.وی با اعلام اینکه تعدادی از مصدومین به صورت سرپایی درمان و مرخص شدند .مهر 17 اسفند 95

—————–

باقر بهرامی رئیس مرکز فوریت های پزشکی آذربایجان غربی حال عمومی مصدومان را به غیر از ۳ نفر را رضایت بخش اعلام کرد.

وی در خصوص آخرین وضعیت مصدومان حادثه گازگرفتگی تالار ارومیه گفت:ساعت ۱۸ در تماس با اورژانس از وقوع حادثه نشت گاز در یکی از تالارهای  ارومیه خبر دادند که همکاران  اورژانس با اعزام ۱۰۰ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به موقع در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود : نشت گاز در تالار عروسی موجب مسمومیت ۸۳ نفر شده بود که به موقع با خودروهای شخصی و دستگاه های آمبولانس به بیمارستان های سطح استان منقل شدند.

وی حال عمومی مصدومان را به غیر از ۳ نفر را رضایت بخش اعلام کرد گفت: تمامی مصدومان تحت درمان هستند و خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشته است.

وی با بیان اینکه احتمال افزایش آمار تعداد مصدومین وجود دارد گفت: تمامی بیمارستان های دولتی آماده باش شده و در حال پذیرش و درمان مصدومین هستند. مهر

اینرا هم بخوانید

کانادا از خنثی‌کردن چند طرح ترور منتقدان جمهوری اسلامی در خاک این کشور خبر داد

مدیر سرویس اطلاعات امنیتی کانادا می‌گوید در سال جاری میلادی، چندین نقشهٔ «بالقوه مرگبار» برنامه‌ریزی‌شده …