کارگران خریدار «سپیدار ۲ و ۳» مقابل شهرداری تهران تجمع کردند

ایلنا، جمعی از کارگران شرکت واحد شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران و حومه، امروز صبح در اعتراض به تحویل نگرفتن مسکن تعاونی خود (پروژه‌های سپیدار ۲ و ۳) مقابل ساختمان شهرداری تهران تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان که از اعضای تعاونی مسکن کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بودند، گفتند: پروژه‌های مسکونی سپیدار ۲ و ۳ باید سال ۹۱ تحویل داده می‌شد اما  ۵ سال از موعد تحویل گذشته و همچنان خانه‌ها نیمه‌کاره‌اند. آنها می‌پرسند: پس تکلیف وعده‌هایی که داده‌اند، چه می‌شود؟

معترضان افزودند: از آنجا که مدیر پروژه را شهردار تهران تعیین می‌کند، برای دومین روز متوالی مقابل ساختمانی شهرداری جمع شده‌ایم تا شهرداری تهران در این رابطه خود را ملزم به پاسخگویی بداند. پیش از این نیز بارها مقابل شورای شهر تهران، تجمع برگزار کردیم.

یکی از حاضران در تجمع گفت: در شرایطی که همه ما کارگر و کم درآمد هستیم و این آپارتمان‌ها را به امید خلاصی از اجاره خانه و به امید صاحبخانه شدن خریداری کرده‌ایم، درخواست داریم مسئولان هرچه سریع‌تر به اوضاع رسیدگی کنند.

اینرا هم بخوانید

مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامۀ تشکیل کشور فلسطین بدون حضور حماس رأی مثبت داد و حملات اسرائیل علیه غیرنظامیان و محاصره غزه و ایجاد قحطی را محکوم کرد

مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قاطع به قطعنامه‌ای رأی داد که در آن بر …