عراق مواضع داعش را در سوریه بمباران کرد

العربیه:نیروی هوایی عراق پنجشنبه 19 آوریل، مواضع داعش در سوریه را بمباران کرد و «تلفات سنگینی» بر جای گذاشت.

دفتر اطلاع رسانی نخست‌وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: «برپایه دستور حیدر العبادی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، نیروی هوایی قهرمانمان امروز پنجشنبه، دست به حملاتی مرگبار علیه مواضع گروهک تروریستی داعش در سوریه زد».

این بیانیه ادامه داده است: «اقدام به بمباران مواضع گروهک داعش در سوریه به خاطر خطری است که این گروهک برای عراق تشکیل می‌دهد و نشان از افزایش توانایی نیروهای مسلح‌مان در پی‌گرد تروریسم و نابودی آن دارد».

در این بیانیه ادامه داده است: «نیروها و جنگجویان قهرمانمان طی گروهک‌های تروریستی، موفق شدند جان بسیاری را نجات داده و طرح‌های داعش را نیز خنثی کنند. آن‌ها ماشین مرگ تروریستی‌شان را منهدم کردند و این حمله، از میان بردن گروهک داعش را در منطقه تسریع می‌کند، آن هم پس از آن‌که این گروهک‌ را در عراق، شکست نظامی دادیم».

از سویی سرتیپ یحیی الزبیدی سخنگوی رسمی فرماندهی عملیات مشترک عراق به تلویزیون الحدث گفت که حملات هوایی، چند کارگاه بمب سازی داعش را در نزدیکی منطقه آلبوکمال سوریه روبروی منطقه القائم عراق، هدف قرار داد. او تاکید کرد که این حملات، با هماهنگی طرف سوری صورت گرفت.

اینرا هم بخوانید

حماس: آماده مذاکره فوری در باره طرح جدید واشنگتن برای آتش‌بس در غزه هستیم

حماس می‌گوید حاضر است در مورد تازه‌ترین پیشنهاد آتش‌بس جدید در غزه و آزادی گروگان‌ها …